Nya arbetsgrupper: Programråd, rekrytering & uppdragssamarbete, resor, forum för eHälsa, Digitala veckan | Vilken inriktning ska Videum Science Park ha? | Mikael Ekström, Tieto, om deras medlemskap | Seminarium om digitalisering och digital transformation | Nytt datum för nätverkslunch om affärer med Tyskland 

Visas inte meddelandet korrekt? Se det i webbläsaren

God morgon!

I veckan hade vi styrelsemöte i föreningen och de initiala arbetsgrupperna är nu spikade. Läs mer om detta nedan, liksom om både högaktuella seminarier och nya affärsmöjligheter.

Trevlig helg,
Las Hornborg, projektledare, IEC


Programråd, rekrytering & uppdragssamarbete, resor, forum för eHälsa, Digitala veckan

Resultatet av medlemsenkäten om arbetsgrupper som tidigare skickats ut är nu klart. De första grupperna som startas är de ovanstående. Några saknar sammankallande och jag återkommer om detta i separat föreningsutskick.

Utöver de nya grupperna integreras föreningens avsikter kring kompetensutveckling med IEC:s befintliga grupp Kompetenssamverkan IT.

Även inom IT-säkerhet och Enterprise Architecture finns befintliga grupperingar som vi räknar med att kunna integrera med föreningens tankar inom dessa områden.


Vilken inriktning ska Videum Science Park ha för att bäst bistå näringslivet och universitetet?

Vilken inriktning vill du att Videum Science Park ska ha? Videum Science Park ska få en mer framskjutande roll och arbeta mer aktivt för att uppmuntra utbyte av affärskunnande och annan kompetens mellan företag, universitet och forskningscentra. 
LÄS MER

Kontakta Stefan Uppman för mer information och anmälan.


Mikael Ekström, Tieto: Det är viktigt att vara drivande för den lokala regionen!

Mikael Ekström, Tieto

- Tillsammans blir vi starka!

Det är viktigt att vara drivande för den lokala regionen och att skapa ett lokalt nätverk av kontakter, både på ett personligt plan och för Tieto som företag.

IEC är katalysatorn som skapar nätverket i form av aktiviteter och tillsammans är vi en samlad kraft som kan driva viktiga frågor i regionen. LÄS MER


Seminarium om digitalisering och digital transformation

Institutionen för Datavetenskap anordnar ett seminarium om digitalisering och digital transformation med Jan Gulliksen, tidigare ordförande för digitaliseringskommissionen. LÄS MER


Nytt datum för nätverkslunch om affärer med Tyskland

Tyskland är Sveriges absolut största handelspartner och bjuder på närmast oändliga möjligheter för svenska företag. Men hur gör man, vart vänder man sig, vilka är möjligheterna och vad finns det för hinder? LÄS MER

Hasso Wien, VD, MOM United

Fler hos er som ska ha dessa utskick?


facebooktwitterlinkedin

IEC arbetar för att göra Linnéregionen till norra Europas mest attraktiva IT-region.
Läs mer på 
iec2020.se.  

Med stöd från:

Om du inte önskar ytterligare medlemsinformation i närtid kan du klicka här

För att avsluta ALLA framtida inbjudningar, nyhetsbrev och övrig information från IEC,
skicka ett mejl med rubriken "Avsluta"