Ser nyhetsbrevet konstigt ut?
Klicka här för att se det i webbläsaren.  


NYHETSBREV nr 4/2017

Studenterna har äntligen fått en ny mötesplats

När Kårhuset gick i konkurs i början av 2016 förlorade studenterna en viktig mötesplats. Lösningen blev en sektionslokal inne i skolan. Nu står den klar och stämningen är på topp, inte minst hos studentsektionen som ser stora möjligheter med den nya lokalen.


Utbildning för yrkeslivet

YrkesAkademin finns på ett femtiotal platser runt om i Sverige. I Piteå erbjuds en utbildning för grävmaskin och hjullastare. Teoriverksamheten är förlagd till lokaler på Furunäset.


Studio Acusticum fyller 10 år

MUSIK, MINNEN OCH MINGEL. Piteås världsberömda konserthus firar 10-årsjubileum. Det ska firas med en fest för hela familjen i dagarna tre, den 12-14 oktober. Mer info kommer inom kort:


Dags att boka MOTORVÄRMARE

KYLAN ÄR PÅ INGÅNG. Om du inte redan har gjort det är det hög tid att teckna sig för motorvärmare. 

Ring Carina 0911-933 95 för Furunäset och Marina 0911-933 83 för övriga fastigheter.


På besök hos In The Cold

Det digitala företaget In The Cold har vuxit ur sina lokaler flera gånger sedan starten 2009. Nu är det dags att utöka lokalytan igen, genom att växa neråt. 

LOKALnyheter

ATTRAKTIV LOKAL MED CITYLÄGE. Ljus fräsch lokal på 75m² med öppen planlösning. Ligger i kvarteret Stadsvapnet, en trappa upp ovanför Team Sportia. Närhet till många lunchrestauranger, träningsanläggning och parkeringsmöjligheter i kommunala Stadsberget. Hiss & handikapptoalett finns.

”PEPPARKAKSHUSET”, en av Furunäsets kulturskatter, har nyligen fått ett invändigt lyft med nya ytskikt. Huset är i två plan med kök, veranda och möjlighet till tre kontor på bottenplan. Övervåningen rymmer ett större kontor och en toalett. Perfekt lösning för det mindre företaget. OBS! Ej för privat uthyrning.

För mer information, eller om du inte hittar den lokal du söker, kontakta 
Johannes Lidström 
tel. 0911-933 91.
 

Våra lediga lokaler hittar du HÄR.  


FELANMÄLAN dygnet runt

När du upptäcker att något inte fungerar är vi mycket tacksamma om du meddelar oss så snart som möjligt.

Felanmälan är öppen dygnet runt och kan göras via webb eller
telefon: 0911-933 66. 


PROFILEN

TOMAS WESTBOM, Westfix AB

En av våra nära samarbetspartners är Westfix AB. Tomas Westbom och hans bror Jörgen är ett flexibelt team som rycker in när vår serviceavdelning behöver förstärkning, framör allt på vintern när de hjälper oss med snöskottning. De ser till att det är rent och fint framför alla portar vid Stadsvapnet, Siken och delar av Furunäset innan hyresgästerna kommer på morgonen. Tomas och Jörgen finns även till hands för andra ströjobb, som att städa och röja i PNF:s lokaler, vid in- och utflyttningar.
– Ibland måste saker ske direkt och då får vi släppa det vi håller på med, men det fungerar bra. Vi är flexibla och har alltid haft ett fint samarbete med Piteå Näringsfastigheter.


PNF är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Vår uppgift är att stödja näringslivet och sysselsättningen i Piteå kommun. Hos oss får du inte bara en lokal – du får också ett stöd utöver det vanliga. Vi vill hjälpa dig att växa – oavsett vad du söker har vi lokalen för dig. 

www.pnf.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta prenumerationen, klicka här.