Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Tipsa en vän!

Nyheter & Info

 Oktober 2017
 


Vi välkomnar Björn Sällström som ny Partner!

Björn har sedan tidigt 90-tal arbetat med personalfrågor och att utveckla personal i rollen som HR direktör bl.a. på Kapp Ahl, Frigoscandia, Cardo och nu senast Volvo Personvagnar.
Som medlem av företagsledningen har han fått uppdrag på koncernivå som gällt försäljning och förvärv av företag, flytt av produktioner, rationaliseringar m.m.. 
Björn har en praktisk syn på ledarskapet och hans ledstjärna är att utgå från den verklighet som råder och ha verksamhetens syfte och mål i fokus för de åtgärder som måste genomföras.

Björn använder gärna erfarenheten han fått under sin långa karriär till att hjälpa företagsledningar att genomföra olika förändringar för att optimera verksamheten.

Läs mer om Björn!


Behov av tillfällig chef i din verksamhet eller kommun?

Vi har erfarna chefer och specialister bland vår Partners som är redo för nya uppdrag samt mycket erfarna konsulter i vårt nätverk med bakgrund som chefer inom Social och Teknisk förvaltning, kontakts oss gärna för mer information.


Vi söker nya Partners!

Vi behöver förstärka med dig/er som har kompetens inom/som:

  • Rekrytering av chefer och specialister till näringslivet och offentlig verksamhet i Växjö, Jönköping, Göteborg, Halland och Öresunds regionen
  • Verksamhets- eller enhetschef inom offentlig verksamhet i Skåne, Blekinge, Halland och Småland
  • Ekonomi
  • Produktion
  • HR inom näringslivet och/eller offentlig verksamhet

Förutsättningar för Partnerskap är att du är 55+ och har lång erfarenhet som chef eller specialist, att du har ett gediget nätverk och inte är främmande för att jaga uppdrag.
Vi har en rak och tydlig intagningsprocess i flera steg innan du blir godkänd som Partner.


Vi finns nu på LinkedIn, följ oss gärna där eller titta in på vår hemsida!

linkedinhomepage

Senior Partners Management AB
Kontakt: Tel. 040-30 28 50 / E-post: Nyhetsbrev@seniorpartners.se
www.seniorpartners.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.