Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

November 2017


Trots kortare dagar och kyla så är det många av er som fortfarande kommer regelbundet på klasser och workshops. Så roligt, tycker vi! Det finns fortfarande workshops det här året att boka in sig på, och vi planerar för fullt inför 2018. Många av dem går redan att boka! Vi har tre resor spikade, två till Idöborg och en till Marbella.


Vårens kurser 2018

Läs om vårens spännande kurser och workshops på hemsidan. Anmäl dig redan nu!  

Nytt för 2018  - Ungdomsyoga!!

 

 


Julmingel 25/11

Varmt välkomna på julmingel den 25/11 kl 12-14. Du kan boka våra kurser, workshops och resor samt få personlig rådgivning om kurser och klippkort m.m. Vi lovar gott fika och trevligt sällskap. Du kan även handla fina julklappar till dig själv och andra (presentkort, mattor, smycken, böcker, klockspel, ögonkuddar m.m).

Blossom håller i yogaklassen på morgonen 9.30-10.45, drop-in som vanligt! Hoppas att vi ses!


Favorit i repris

Den 25:e nov är startdatumet för att kunna köpa dessa förmånliga Jul- och Nyårskort. Vi har ett begränsat antal, så först till kvarn! Du kan även gå in och beställa kortet på hemsidan fr o m den 25/11.


Använd din Friskvårdspeng

Behöver du använda ditt friskvårdsbidrag innan årsskiftet? Hör av dig till oss eller gå in och boka kurs, personlig träning eller klippkort. Här hittar du vårens schema.

Donationsyoga vid Nyår

På Nyårsafton och Nyårsdagen yogar vi in det nya året till förmån för de älskade barnen. För deras framtid och trygghet stöttar vi i år Rädda barnen och alla donationer går avkortat dit. Du donerar valfritt belopp (med swish). Anmäl dig här.


Barnyogautbildning 9-11/3

För dig som vill förmedla yoga till barn. Du är lärare, pedagog, idrottsledare, förälder eller på annat sätt har barn i din närhet. Läs mer här.

 

Lärarutbildning i Ashtanga Yoga och Yin Yoga hösten 2018

Intresserad?

Kontakta Mia: mia@miasyogastudio.com eller Malou: malou@miasyogastudio.com.


Öppet hus 14/1

Denna dag mellan kl 9-15 välkomnar vi alla nya till yogastudion. Ett bra tillfälle att prova på yoga kostnadsfritt, för att veta vilka klasser du gillar mest. Schemat finns på hemsidan inom kort!

 

 


Marbella oktober 2018

Platserna är bokningsbara fr o m Julminglet den 25/11. Kom och besök oss så berättar vi mera! Mer info kommer snart på hemsidan.

Idöborg maj och september 2018

Sköna weekend-resor till Idöborg i Stockholms skärgård. Vi berättar mer på julminglet den 25/11. Mer info finns snart på hemsidan.


Missa inte nästa nyhetsbrev i januari 2018!


Gilla oss gärna på Facebook och vår nya Instagram!

 

Om Shanti,

Mia & Malou


facebookinstagramyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.