Petra Brask & Partners inspirationsbrev. Se det i webbläsaren.

DECEMBER INSPIRATION

Älskar du julen, eller…?

Den bästa julen... är det den med de dyraste klapparna och flest sillinläggningar? Troligtvis inte. Vi tror att julen är en känsla och en tid för reflektion och omtanke. Men hur hittar man rätt känsla och ambitionsnivå när det är så mycket kring julen som pockar på? Får man verkligen skala av, låta bli vissa traditioner, skippa vissa glöggmingel, hitta på nya traditioner och bara ta det lugnt….

Lyssna på senaste poddavsnittet när Petra och Lena reflekterar och inspirerar om tidshantering i jultider


VÅRT JULKORT

Barncancerfonden

Vårt gemensamma julkort tillsammans med dig i år är ett bidrag till Barncancerfonden.

”Tack för din gåva Petra Brask & Partners AB! Med ditt stöd kan vi fortsätta den långsiktiga forskningen, stötta drabbade barn och deras familjer, och komma närmare vår vision om att utrota barncancer.”


INSPIRERANDE JULTIPS

”Baka ditt pepparkakshus i mellandagarna i stället för innan jul. Det blir garanterat mindre dammigt innan och du kan baka utan julstress.”

Fler bra och roliga jultips från våra lyssnare och oss får du när du lyssnar på vårt senaste poddavsnitt om jultider.


JULKLAPPSTIPS

Kloka och inspirerande julklappar

     
Funderar du fortfarande på vad du ska ge i julklapp eller är du sugen på att unna dig själv en julklapp? Låt oss få ge dig några tips på kloka och inspirerande julklappstips:


God Jul & Gott Nytt År!

Varmt stort tack alla fantastiska kunder, samarbetspartners och vänner för det här roliga och innehållsrika året tillsammans! Nu önskar vi dig, dina nära och kära en avkopplande jul och vi ser fram emot ett spännande 2019 tillsammans!

Petra Brask & Partners


"Julen är en känsla man inte hittar under granen.”


Får du inte vårt inspirationsbrev direkt i mejlen än?
I så fall, klicka här eller på knappen ovan och anmäl dig!

twitterfacebookinstagramlinkedinyoutube

 Petra Brask & Partners • info@petrabrask.sewww.petrabrask.se

Du får detta inspirationsbrev eftersom du är kund till oss eller för att du har registrerat dig som prenumerant. Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.