Kullander Nyhetsbrev med senaste nytt. Visas det inte rätt? Se det i webbläsaren

linkedinyoutubefacebookinstagramhomepage

Kör Mac – bli nöjd.

Årets säljare i butik: Victoria Blixt (Apple Premium Reseller), Microsoft Silver Partner: Kullander (Office 365) och Gold Partner till Jamf (enhetshantering). 

Vi har under året byggt plattformar, IT-infrastruktur och klientdesign till svenska och multinationella bolag inom branscher som livsmedel, bank, media och fintech.

Våra leveranser och användare sträcker sig över hela Skandinavien, men även ut i norra Europa, Holland, Tyskland, England ja t.o.m USA.

Kullander är stolta över alla utmärkelser, efter att ha kämpat länge med att få företagsledare och IT-chefer att förstå att anställda vill välja sina arbetsverktyg (choose your own device). Fler och fler väljer Apple. IBM presenterade en egen studie på Jamf Nation User Conference att Mac främjar användarnöjdheten hos deras anställda, se studie här.

Kanske är du redan övertygad sedan länge, men visst är det trevligt att få det bekräftat. Tack för ett fint samarbetsår och God Jul!

MacBook Pro. Världens mest kraftfulla MacBook.

Prestanda på en helt ny nivå, en större Retina-skärm på 16 tum1) och ett batteri som räcker hela2) dagen. Nya MacBook Pro sätter kraft och prestanda över allt annat. Så att du kan åstadkomma vad du vill, var du än är.

Processor, minne, lagring och grafik kan konfigureras. 1)Skärmstorleken mäts diagonalt. 2)Batteritiden varierar beroende på konfiguration och användning. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries.

Magiskt ljud. Trollar bort bruset.

Aktiv brusreducering för mer fängslande ljud. Transparens så att du hör vad som händer runt omkring dig. Tål svett och vatten.1) Mer flexibel passform för en bekväm känsla hela dagen.

1) AirPods Pro är svett- och vattentåliga för idrott och träning som inte utförs i vatten. AirPods Pro har testats i laboratorium och uppfyller kraven för IPX4 i enlighet med IEC-standard 60529. Graden av tålighet mot svett och vatten är inte permanent och skyddet kan minska vid normalt slitage. Försök inte att ladda våta AirPods Pro. Information om hur du bäst rengör och torkar din enhet finns här. Laddningsetuiet är inte svett- eller vattentåligt.

Burgers, Beers & Apples – tack alla som kom.

Tack alla som kom på vårt event tillsammans med Jamf – Burgers, Beers & Apples! En fin dag som handlade om enhetshantering, goda burgare och shuffleboard.

Den 2/1 - 2020 har butiken stängt för inventering!

Vi är tillgängliga på telefon och e-post under dagen men butiken eller verkstad har inte möjlighet att ta emot kunder denna dag.

Vi hoppas inte detta ställer till för mycket för våra kunder och vi har öppet igen som vanligt 3/1.

Nya öppettider med start i december (kl 09-17).

För att göra det enklare för dig som företagskund har Kullander fr.o.m 2/12-19 öppet kl 09-17.

Varmt välkommen!

Byt in din telefon, tablet eller dator.

Har du missat möjligheten till inbyte av sådant du inte längre använder? Gäller iPhone, iPad och datorer. Gamla eller nya (som kanske inte har tillräckligt med minne för dig).

För värdering av din enhet vänligen kontakta oss här.

Kontakta oss 
040-10 08 30 • kundtjanst@kullander.se

Besök oss
Fridhemstorget, 217 53 Malmö
Öppet: Vardagar 09.00 - 17.00 • Lördag och Söndag stängt

TM och © 2019 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.