Nyhetsbrev med det allra senaste från GUINOT. Problem att ladda ner det? Se det i webbläsaren

GUINOT
Trés Homme Treatment

Våren är här och påsken närmar sig. 

Trots osäkra tider som vi alla just nu går igenom så försöker vi blicka framåt och fokusera på det positiva. Våren är här och i stort sett hela Sverige har haft fina vårdagar på sistonde. Dessutom närmar sig Påsken och några dagars ledighet ute i vårsolen kommer göra oss gått. Vi ser att allt fler försöker komma ut på promenader, fixa i trädgården och stundtals njuta av solens possitvia effekter. Tiden för investiering av årets solskydd är kommen. Vi tillsammans med din Guinot-salong hjälper dig välja rätt skydd för din hud och hudhälsa. 

Youth Perfect Finish SPF50

NYHET!!
Youth Perfect Finish Cream SPF 50 är en färgad dagcreme med SPF 50 som omedelbart återger huden ny lyster, förfinar och jämnar ut hudstrukturen mildrar torrhetslinjer och rykor och ger huden en omedelbar jämn och fräsch hudton.

Innovativt är att Youth Perfect Finish Cream SPF 50 innehåller stabiliserat C-vitamin vilket stimulerar syntesen av elastiska fibrer och verkar som en effektiv antioxidant. Det höga UV-skyddet motverkar det för tidiga åldrandet orsakat av UV-ljus och förebygger pigmentfläckar.

Huden känns återfuktad, jämn och klar och får ett ungdomligare utseende.

Introduktionspris: 685:- (ord.pris: 745:-)

Skin Care Gifts 2020

Solgåvor 2020
Sun Logic är solskyddsserien som ger dig ett optimalt skydd mot UV-strålning. Ett förstärkt och förbättrat UVA- och UVB-filter i kombination med ett DNA (från vete) som bildar en barriär på hudytan för att skydda det kroppsegna DNA som finns i epidermis celler. Dessutom är DNA-komplexet rikt på fosfat som är en viktig del vid syntesen av ATP, huvudkällan till energi hos cellerna, vilket ger en regenererande effekt.

Erbjudande:
- Köp 3 st. valfria solprodukter från Guinot så får du en fräsch strandväska utan extra kostnad, värde: 350 kr.

eller…

- Köp 2 st. valfria solprodukter från Guinot så får du en snygg makeupbag, värde: 195 kr.

Holographic Bag


Holographic Bag 
Ett set perfekt för vårens första strålar…
En supersnygg mindre necessär/makeup-väska laddad med populära SPF30 Creme Solaire Anti-Age 50ml och Lait Hydra Beauté 30ml & Lotion Hydra Beauté 30ml.

SPF30 Creme Solaire Anti-Age 50ml skyddar effektivt mot UVA/UVB-strålning samtidigt som dess innehåll av melanin skyddar mot blått ljus. Hudens elastiska fibrer skyddas och motverkar därigenom oxidativ stress och uppkomsten av rynkor och linjer. En perfekt dagcreme under vår och sommar!

Pris: 549:- (värde: 770:-)

Vi levererar!
Just nu har alla våra Guinot-salonger möjlighet att skicka produkter till er, perfekt för dig som inte har möjlighet att besöka din salong. Ring eller mail din salong så hjälper de dig med konsultation, råd och vägledning på hur du kan förbättra och bibehålla din hudhälsa hemmavid. Passa på att investera i årets solskydd så du är redo att möta solen.

Leverans sker via Schenker till närmaste ombud.

DB Schenker
Where Science Meets Skincare
facebookinstagramhomepage

Du får detta Nyhetsbrev eftersom Du anmält dig till vårt mailutskick på vår hemsida www.guinot.se
Vill Du avsluta Din prenumeration av GUINOT Nyhetsbrev? Klicka här