Kullander Nyhetsbrev med senaste nytt. Visas det inte rätt? Se det i webbläsaren

linkedinyoutubefacebookinstagramhomepage

Små förnyelser kan spela stor roll i vardagen.

Apple har uppdaterat MacBook Pro 13”. Den ser likadan ut, men tangentbordet är bytt: till nya Magic Keyboard. En bekant känsla av lätthet i att skriva, du som ägt modellen från -2015 känner igen dig. Speciellt om du saknar extern utrustning som skärm och tangentbord hemma, i dessa tider av distansjobb. Tillsammans med AirPods Pro är din arbetsstation på tillfällig plats komplett. Videosamtal på dagen, motion utomhus, TV-underhållning på kvällen. Glad sommar, trots allt.

MacBook Pro (13 tum) finns hos Kullander.

MacBook Pro har en fyrkärnig Intel-processor som ger upp till 90 procent högre prestanda.1) Den imponerande och färgrika Retina-skärmen med True Tone-teknik bidrar till en bekvämare visningsupplevelse. Bakbelyst Magic Keyboard och Touch ID. Dynamiska, kontextberoende reglage via Touch Bar. Så att du kan ta produktiviteten till nästa nivå.

Processor, minne och lagring kan konfigureras.
1) Jämfört med MacBook Pro 13 tum med dubbelkärnig processor och två Thunderbolt 3-portar.

Magiskt ljud. Trollar bort bruset.

Aktiv brusreducering för mer fängslande ljud. Transparens så att du hör vad som händer runt omkring dig. Tål svett och vatten.1) Mer flexibel passform för en bekväm känsla hela dagen.

1) AirPods Pro är svett- och vattentåliga för idrott och träning som inte utförs i vatten samt IPX4-märkta. Graden av tålighet mot vatten och svett är inte permanent. Laddningsetuiet är inte svett- eller vattentåligt.

Få ett års abonnemang på Apple TV+ gratis när du köper en MacBook Pro. Titta i Apple TV-appen.

59 kr/månad efter den kostnadsfria provperioden. Ett abonnemang per familjedelningsgrupp. Erbjudandet gäller i tre månader efter att en enhet som ingår i kampanjen har aktiverats. Abonnemanget förnyas automatiskt tills det sägs upp. Begränsningar och andra villkor gäller. Mer information hittar du på apple.com/se/promo.

Ny cloudtjänst: Cylance PROTECT & OPTICS

Framtidens virusskydd är AI-baserade, BlackBerry Cylance sticker ut i mängden. Medan traditionella antivirusprogram agerar när enheten blivit infekterad, förebygger Cylance genom matematiska formler som räknar ut och blockerar potentiella hot. Flera virusskydd bygger sin teknologi ovanpå den befintliga, med uppdateringar till programmen, vilket gör att de till slut tar mycket prestanda. Här skiljer sig Cylance och kräver inga s k signaturfiler. Det behöver inget ”första offer” för att upptäcka nya hot.

68 kr ex moms/mån

Bild från GoClimateNeutral

Sedan 1 maj 2020 klimatkompenserar vi för våra anställdas klimatavtryck genom GoClimateNeutral.

”Jag är stolt över att vi kan stötta ett klimatinitiativ varje månad, inte bara som engångsinsats. Det är en del av vår värdegrund, hur vi tänker och fungerar som bolag. Med en återkommande insats påminns vi om hur vi lever och skall agera till vardags för att minska våra avtryck. Både som enskild medarbetare, privatperson och företag.”

Jens Kullander, VD

Byt in din telefon, tablet eller dator.

Har du missat möjligheten till inbyte av sådant du inte längre använder? Gäller iPhone, iPad och datorer. Gamla eller nya (som kanske inte har tillräckligt med minne för dig).

För värdering av din enhet vänligen kontakta oss här.

Kontakta oss 
040-10 08 30 • kundtjanst@kullander.se

Besök oss
Fridhemstorget, 217 53 Malmö
Öppet: Vardagar 09.00 - 17.00 • Lördag och Söndag stängt

TM och © 2020 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.