Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Till dig som medlem i Eslövs Stadskärneförening

 SOMMAR OCH SOL

Efter en omtumlande och tuff start på året så har vi nu kommit halvlek och sommaren tar vid. Flera av oss har klarat oss med nästippen över ytan och en del har förundransvärt fått anställa för att kunna hantera pandemin som hastigt grep tag i vårt samhälle, vårt land och våra liv.

Jag är otroligt stolt som centrumledare över att se det fina engagemang, hjälpsamheten, empatin och kärleken som vi alla har bidragit med. Tillsammans har vi kämpat, stöttat och funnits för varandra. Ingen vill vara ensam under en kris, det är då som vi behöver varandra som mest. 

Kriser föder kreativt tänkande och samarbeten som ger förutsättning för nya sätt att hantera vardagen. Vi har blivit mer effektiva med vår dyrbara tid, mer klimatsmarta och tänker oss kanske för mer än en gång innan vi åker i väg och handlar och väljer i första hand vårt lokala utbud. I sommar kommer nog flera av oss att hemestra i vårt vackra Sverige och vårt växande och spännande Eslöv.
 

Vad har hänt under våren?

Kommunen har släppt åtskilliga krispaket. Stadskärneföreningen har funnits som ett stort stöd med att hålla alla informerade och uppdaterade i utveckligen av pandemin och de olika krispaketen, lyssnat och hjälpt till med att hitta samarbeten och skapat lösningar.

Stadskärneföreningen har varit delaktiga i den sommargåva som kommunanställda nyligen fick för att stötta det lokala näringslivet.

Stadskärneföreningen utförde en lyckad samannonsering i våras och kort därefter var det dags för smygpremiär av första etappen av Stora torgs ombyggnad som då stod klar så att uteserveringarna kunde ta plats. I samband med det hade flertalet butiker kampanjer i dagarna tre, som vi filmade och delade på sociala medier och det blev en riktig succé som genererede många delningar och en god shopping i centrum.  


Soliga hälsningar från Eslöv!

Jag går nu på ett par veckors ledighet och hoppas att ni också får tillfälle att njuta och vara lediga. Jag vill önska er en riktigt fin sommar och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete efter ledigheten.

 


INNEHÅLL

 • Videohälsning från Eslöv
 • Omställningsstöd
 • Kurs för digital e-handel
 • Shoppingaktivitet
 • Vinn ett vinterbröllop
 • Tvätta händerna
 • Handsprit i galleriorna
 • Höstens frukost
 • Hemester
 • Bli medlem

VIDEOHÄLSNING FRÅN ESLÖV

Varmt välkomna till Eslöv med underbar service och ett trevligt bemötande. Njut av Eslövs härliga sommarhälsning från den lokala handeln.

FILM 1

FILM 2 

Skapat av feriearbetare sommaren 2020 Liv Larsson och Eric Pradt


OMSTÄLLNINGSSTÖD


Storleken på stödet beror på hur mycket företagets nettoomsättning har minskat. Det lägsta stöd som beviljas är 5 000 kronor, det högsta är 150 miljoner kronor. 

 

Stödet gäller för:

 • Om ditt företag omsätter minst 250.000 kronor om året och har tappat minst 30 procent i omsättning under mars och april som en följd av Coronakrisen.
 • Företag som är godkända för F-skatt
 • De stiftelser, ideella föreningar och registrerade trossamfund som är undantagna från skattskyldighet men som uppfyller kraven för att vara allmännyttiga.


Stödet går att söka från den 22 juni till och med den 31 augusti 2020.  

Sök på skatteverkets hemsida


KURS FÖR DIGITAL E-HANDEL

 

Anmäl dig till kursen här

Kursen är GRATIS

 

Funderar du på att expandera eller kanske bara rent av få lite bredare kunskap om e-handel? Då har du chans att gå en digital kurs i e-handel för dig som driver fysisk butik.

Kursens innehåll

Digital kurs för dig som vill börja sälja online. Vi går igenom det tekniska du behöver ha på plats och förarbetet som krävs för att lyckas.


SHOPPINGKVÄLL

 

 

Förslag på upplägg med flyer på stan och annonsering:

 

Vi vill bjuda in dig till en Shoppingkväll i Eslöv

 

Ta med alla du känner på en härlig kväll den XX (förslag på datum är utskickad till er och kommer att presenteras efter semestern) 

Medverkande butiker, salonger, caféer och restauranger i Eslöv bjuder på härliga erbjudanden, tävlingar, styling, tips och idéer inför höst och vinter. 

 

Ät en bit mat med kollegor efter jobbet, en shoppingrunda med kompisgänget eller i ditt eget sällskap och avsluta gärna kvällen med en AW hos någon av våra restauranger. 

Njut av att det är lillördag och unna dig en riktig trevlig kväll i centrum med oss.

 

Shoppingkvällens alla erbjudanden kommer att släppas digitalt på vår hemsida, Facebook och Instagram kl.19.00 kvällen innan.

 

Vi ses i Eslövs centrum! 


VINN ETT VINTERBRÖLLOP

Är du bosatt i Eslöv och går i tankar om att gifta er? Då har ni chansen att få ett magiskt bröllop genom att delta i tävlingen. Där de vinnande paret kommer att vigas i en otroligt vacker och romantisk miljö under julmarknaden på Stora torg, första advent 2020.

 

För att ha chans på vinst!

Skriv och berätta om er kärlek till varandra❤️

 

Juryn består utav:

Cecilia Reinholdsson Centrumledare

Camilla Andersson Gårdshandlaren

Sara Friberg Blomsterhörnan

Sevim Mehmet Eslövs Bowling

 

Tänk på att ansöka om hindersprövning hos Skatteverket


Du glömmer väl inte att tvätta händerna?


HANDDESINFEKTION 

Stadskärneföreningen kommer att tillsammans med HSB placerat ut handdesinfektion i Köpmannens gallerior under veckan. Och självfallet köper vi stativ och handdesinfektion från vår lokala handel. 

 

Var rädda om varandra och håll avstånd!


HÖSTENS FRUKOST

Datum 

26 augusti 8.30 Tema: En centrumledares yrkesroll

30 september 8.30 Tema: Samverkan under höst/vinter

28 oktober 8.30 Tema: Tryggt i butik

25 november 8.30 Tema: Julklappstips

21 december 18.30 AW Tema: Julklappsspelet 

 

Separat anmälan skickas ut 10 dagar innan frukostmötet

(Med reservation för justering av tema)


HEMESTER

En sommar i vackra Skåne

MittSkåne har identifierat flera trevliga resmål och pärlor att besöka. Följ med in på deras Facebook och Instagram för mer inspiration och hjälp gärna till att dela vidare. Tillsammans kan vi inspirera till många besök i sommar!

Facebook Visit MittSkåne
Hemsida Visit MittSkåne


INTE MEDLEM?

Är du inte medlem i Eslövs Stadskärneförening men gärna vill veta mer. Skicka en intresseanmälan via mail genom att klicka på knappen nedan så berättar jag mer för dig.

  

Ta hand om er!

Cecilia Reinholdsson, Centrumledare


Besök oss eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta utskick eftersom du är en medlem till Eslövs Stadskärneförening. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.