Problem att visa Olaisen meddelar #176? Se det i webbläsaren.

Olaisen meddelar #176

25 mars 2021

Nyhetsbrev från Per Olaisen (Förlag, Antikvariat & Produktion)
Per Hallströms väg 10, 311 40 Falkenberg

olaisen.se • per[at]olaisen.se

I alldeles nyutkomna Kontrast Magasin nr 1 2021 medverkar jag med första delen av novellen "En fråga om tid". I Ätraby på Sveriges västkust går Inge omkring och önskar att han kunde ställa saker och ting tillrätta. En dag får han chansen. Eller?

Kontrast Magasin ges ut av Aleph Bokförlag och är en tidskrift för "fantastik, thriller & vetenskap". Nr 1 2021 är det tredje numret sen starten 2020 men utgivningstakten är tänkt att vara fyra nummer per år. Aleph har en stor och varierad utgivning inom bl.a. krim och fantastik med författare som Bertil Falk, William Hope Hodgson, H. P. Lovecraft och Bram Stoker. Senare i år ges M. P. Shiels Prins Zaleski-noveller ut, förhoppningsvis med ett förord av mig.

Aleph Bokförlag: https://alephbok.com/
Kontrast Magasin: https://www.kontrastmagasin.com/

Per Olaisen

Detta meddelande går ut till affärs- och förlagskontakter, kolleger, kunder och vänner. Du kan naturligtvis när som helst tacka nej till fler Olaisen meddelar. Avsluta via länk (se nedan) eller skicka ett mejl till per[at]olaisen.se med ditt önskemål så slipper du kommande utskick. Glöm inte att mejla från eller meddela den adress som ska strykas. Ibland blir det förstås ändå fel, men då löser vi det. 
Vill du inte ha fler Olaisen meddelar?Klicka här.