Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Februari 2021

Hej!  

Det här är ett nyhetsbrev för dig som vill testa med oss i vår. Det är så kul att 39 digitala lärresurser som riktar sig från förskola till högskola finns med och vill utvecklas tillsammans med testande lärare. Hur ser dina behov ut och hur vill du utveckla din undervisning med digitala lärresurser? Är det inom musik, matematik, programmering, samarbetsförmåga, slöjd eller språk? 

Kika in här och undersök vad som finns att välja på.

Vänliga hälsningar,

Hanna Elving, huvudprojektledare  


För dig som lärare

100% av de lärare som testar med oss upplever att de ökar sin digitala kompetens. Här kan du läsa mer om vad ett test innebär för dig som lärare och varför andra lärare redan valt att vara med.

Den 9 mars kl 15.00 - 16.00 har du chansen att delta i ett webinarium för att förbereda dig för ett test. Anmäl dig här https://swedishedtest.typeform.com/to/UmXnkm7J#email=xxxxx


För dig som edtechbolag

Återkoppling som kan användas direkt i produktutvecklingen är något som de bolag som testar med Swedish Edtest har stort värde av. Här kan du läsa mer om vad ett test innebär för dig som bolag.  


Så här går det till

Vår testguide består av tre steg och ger dig som lärare och bolag stöd från teststart till utvärdering. Vår testmetod vilar på vetenskaplig grund och utvecklas med fil dr i didaktik Anna Åkerfeldt. Här hittar du hela testguiden

Här kan du se en kort film om hur det går till att testa.


Tidplan

Här hittar du tidplanen för vårens tester. Vi drar igång den 15 mars! 

https://edtest.se/testa-varen-2021/Besök oss på edtest.se eller följ oss i våra sociala kanaler.

homepagefacebooklinkedinyoutube

Detta är ett nyhetsbrev från Swedish Edtest, ett Vinnova finansierat projekt i syfte att utveckla en långsiktigt hållbar testbädd för edtech i Sverige. Du som får brevet delar på något sätt i tester, har anmält ditt intresse att göra det eller fått nyheter av oss tidigare. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.