Nyhetsbrev med det allra senaste från GUINOT. Problem att ladda ner det? Se det i webbläsaren

GUINOT logo
Age Immune Serum - stärker och aktiverar hudens egna immunsystem.

ÅRETS NYHET ÄR HÄR - AGE IMMUNE SERUM!
Guinot lanserar ett nytt anti-age serum som bygger på att stimulera och aktivera vårt immunsystem för att bromsa och motverka hudens åldrande. En ny innovativ teknologi som tar skönhetsvärlden till en ny nivå!

IMMUNOLOGI – EN NY METOD FÖR ATT MOTVERKA HUDENS ÅLDRANDE.

Guinot Laboratories är ledande inom anti-age forskningen och hur vi bromsar hudens åldrande. De senaste årens forskning har präglats av hur hudens åldrande påverkas av vårt immunförsvar och immunsystem. Genom att aktivera hudens immunrespons aktiveras hudens egna krafter att motverka synliga tecken på åldrande: immunsystemet tvingas reagera och försvara sig. Detta är ett tillvägagångssätt som är idealiskt för: Alla hudtyper, alla kvinnor och män i alla åldrar.

Immunologi är något som passar speciellt bra för mogen och åldrad hud då dess förmåga att försvara sig mot ämnen och yttre faktorer försvagas med åren. När huden förändras, när vårt egna försvarssystem försvagas åldras vi snabbare och en kedjereaktion som eskalerar gör att vi får svårt att skydda oss mot yttre och inre faktorer.

Till skillnad mot andra anti-age produkter, som kompenserar för åldrandets effekter på huden, så saktar och bromsar AGE IMMUNE SERUM ner tecken på åldrande genom att stärka immunresponsen och därmed vårt egna försvar.

För att upprätthålla hudens optimala immunrespons, behöver AGE IMMUNE SERUM appliceras dagligen, morgon och kväll, under dag- nattcreme som en intensiv kurbehandling.

“Det är aldrig för sent eller för tidigt att motverka hudens åldrande”

Age Immune Serum - stärker och aktiverar hudens egna immunsystem.

Age Immune Serum är berikat med Immune Repair Complex som stimulerar reparationen av DNA och bidrar till att återställa de intercellulära funktionerna i cellen. Immune Complex skyddar de celler som är ansvariga för hudens immunsystem och för bibehållandet av hudens ungdom.
Dessa celler hjälper till att upprätthålla:
-ett starkt dermalt nätverk
-optimalt skydd av de elastiska fibrerna (kollagen och elastin)
-effektiva cellulära bindningar

Dessutom är Age Immune Serum berikat med lågmolekylär hyaluronsyra som positivt påverkar hudens densitet, extrakt av rambutanlöv stimulerar syntesen och sammansättningen av hudens elastiska fibrer. Cellular Life Complex stimulerar cellernas regeneration och metabolism.
Vid regelbunden användning bromsas den biologiska klockan, huden får ett synligt ungdomligare utseende, med slätare och fastare struktur.

Användning: Appliceras på väl rengjord hud, över hela ansiktet, morgon och kväll. Efteråt appliceras ordinarie dag- eller nattcreme. Passar alla hudtyper som behöver en intensiv och energigivande anti-age kur.

Pris: 2.895:-

Erbjudande: Just nu erhålls en Vanity box innehållande Lait & Lotion Hydra Beauté 30ml. Masque Vital Anti Rides 15ml. och Creme Longue Vie Cellulaire 15ml. när Du köper Age Immune Serum, värde: 980:-!!

Vanity Gift Set Age Immune Serum
Hydra Peeling Treatments

Våren närmar sig och efter veckor av mörker är mångas högsta hudvårdsönskan;
Ny lyster och fräschör!

Hydra Peeling-behandlingarna är det perfekta alternativet för en strålande, klar hud och ren hud.
Just nu erbjuder våra salonger Hydra Peeling till specialpris och gör du minst en valfri Hydra Peeling-behandling och köp en valfri hudvårdsprodukt från Guinot så får du en Travel Pouch med lystergivande produkter utan extra kostnad, värde ca: 610kr.
Travel Pouch innehåller 1 st. Sheet Masque Newhite & 15 ml. UV-Shield SPF50. Dessa produkter blir en perfekt fortsatt hembehandling för att bibehålla lystern och skydda mot UV-strålning.


Vi skickar till dig!
Just nu har alla våra Guinot-salonger möjlighet att skicka produkter, perfekt för dig som inte har möjlighet att besöka din salong! Ring eller mail din salong så hjälper de dig med konsultation, råd och vägledning på hur du kan förbättra och bibehålla din hudhälsa hemmavid. 

Leverans sker via Schenker till närmaste ombud.

Vi levererar till ditt närmaste ombud via Schenker
Where Science Meets Skincare
facebookinstagramhomepage

Du får detta Nyhetsbrev eftersom Du anmält dig till vårt mailutskick på vår hemsida www.guinot.se
Vill Du avsluta Din prenumeration av GUINOT Nyhetsbrev? Klicka här