Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

NYHETSBREV FEBRUARI


Presentation av nya ordförande

Hej, jag heter Anna David och tar nu över stafettpinnen från Anna Marking som ordförande för klubben. Jag är 53 år och rider sedan 5 år tillbaka på Gurra. Jag älskar förstås hästar och tycker vi har världens finaste på ridskolan. Just nu heter min favorit Svante men Acadian kommer alltid ha en alldeles särskild plats i mitt hjärta. Jag hoppas på att jag tillsammans med styrelsen och alla medlemmar kan göra 2018 till ett riktigt bra år. Jag vill gärna verka för att vi fortsatt har den härliga och öppna stämningen som jag tycker är karakteristisk för klubben kvar och att vi kan ha ett aktivt och roligt år. 

Förstås ska vi fortsätta med tävlingar som så många som möjligt kan och vill vara med i och vi kommer fortsätta satsa på våra ungdomar. Jag tycker också att samarbetet mellan klubben, ridskolan och gymnasiet är viktig och hoppas på att vi ytterligare kan fördjupa vårt samarbete under året. Jag ser verkligen fram emot detta och vill gärna att så många som möjligt engagerar sej och hjälper till att behålla detta som bästa klubben. Hör gärna av dej om du vill engagera dej på vilket sätt som helst. Klubben blir vad vi gör den till. Hälsningar Anna

Pay & ride/klubbtävling/ridborgarmärket 11 mars

Anmäl dig på tdb och anmälan öppnar 23/2 kl 18.00. Platserna brukar gå fort! Vill man rida ridborgarmärkesklassen räcker det med att anmäla sig via mejl. Tänk på att du ska prata med din ridlärare innan du anmäler dig.
All nödvändig info finns här! Läs den nog innan du anmäler dig. Behöver du hjälp med tdb vill vi att du först kolla här, där finns även en lista med alla ridskolans hästar/ponnys riktiga namn. Funkar det fortfarande inte? Kontakta Anna Marking på messenger. Lycka till!

Sportlovsmys

Onsdagen den 28/2 ordnar usek höstlovsmys med lekar, mys och fika. Anmäl dig på tavlan i stallet, välkommen!

Kick off för tävlingsryttare

Vi kickar igång tävlingssäsongen med en inspirationskväll för alla ryttare med tävlingslicens hos oss! Vi börjar med en föreläsning och sen finns tid för fika och planering för respektive allsvenskelag. Vår inspirationskälla för kvällen: Lotta Wanning har gedigen erfarenhet av att förläsa och utbilda inom personlig utveckling, om att sätta mål, motivation, bemötande och drivkrafter och vad det är som gör att vi verkligen är villiga att nå de mål vi sätter upp. Välkommen att anmäla dig på eventet på facebook!

Teorikurs

Ungdomsledarna kommer ha teorikurs för alla barn som rider 30-45 minutersgrupper på lördagar. Målet är att alla ska kunna ta märke 1 eller 2.

Vårens aktiviteter

28/2 Sportlovsmys
11/3 Pay and Ride
18/3 Rykt KM
23/3 Tobbe Larsson
7/4 Påskaktivitet
15/4 Hästallsvenskan hoppning
25/4 Föreläsning
28/4 Föräldrautbildning
29/4 Cupfinal
27/5 Pay and jump
3/6 Grillkväll/brännboll


 P.S. Vill du hjälpa till, har en synpunkt eller bara undrar över något? Tveka inte att kontakta oss på gurs@telia.se eller till ordförande på annadavid04@gmail.com.

 Vi ses i stallet!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.