Ser nyhetsbrevet konstigt ut?
Klicka här för att se det i webbläsaren.  


NYHETSBREV nr 1/2019

Ny crossfitbox hos S.T.a.R i Bergsviken

Friskvårdsanläggningen S.T.a.R. växer vidare och har flyttat crossfitverksamheten till en större angränsande lokal. 


På besök hos Tak-Tjänst

På Garagevägen i Öjebyn finns Tak-Tjänst i Norr AB, ett väl inarbetat lokalt företag som jobbat på hög höjd i mer än fyra decennier.


Har du sett vår nya broschyr?

Vi är mycket stolta att få presentera vårt nya informationsmaterial, en broschyr i digitalt format.

Här berättar vi bland annat om vårt uppdrag och vad vi kan hjälpa just ditt företag med. Vi presenterar även ett par av de platser där vi erbjuder lokaler av olika slag. Nyfiken? Klicka dig in genom att trycka på bilden. 


Advokatbyrån Adekvat installerad på Furunäset

Vi säger välkommen till Kristofer Hansson, den allra första hyresgästen i vårt nya företagshotell på Furunäsvägen 100. 


Hyr parkeringsplats i vår nya carport på Furunäset

På Furunäsvägen 105 finns nu två nybyggda carportar med totalt sexton parkeringsplatser för uthyrning. Här hyr du årsvis en fast plats med en personlig kod till elstolpen som har motorvärmarstyrning.

Vid intresse är du varmt välkommen att höra av dig till 
Carina Lundström, 0911-933 95, carina.lundstrom@pnf.se


LOKALnyheter

FURUNÄSETS FÖRETAGSBY

Vi har nu en annorlunda och mycket trivsam lokal i Borgen, ovanför och med samma ingång som Borggårdens Matsalar. Lämplig för ett företag med behov av 8-14 rymliga kontorsplatser. Förutom ett fantastiskt konferens-/kontorsrum med generöst ljusinsläpp från ett stort halvmåneformat fönster finns här sju kontor i storlekar 10-25m², kök, två toaletter, bastu med omklädningsrum samt förråd. Läs mer här

PITEÅ SCIENCE PARK/ UNIVERSITETSOMRÅDET

På universitetsområdet finns stora möjligheter till samverkan med andra verksamheter. Fri parkering finns i anslutning, med möjlighet att hyra motorvärmare med personlig kod vintertid.

En trappa upp i Hus 4 på universitetsområdet finns ett hyresledigt kontor på 9 m². Lunch- och fikarum samnyttjas med övriga företagare på våningsplanet. I huset finns servicedesk, bokningsbara konferensrum och restaurang.
Läs mer här.


I Hus 2 finns två ljusa och trevliga kontorsrum med utsikt mot stora parkeringen. Rummen, som mäter 16 respektive 17 m², ligger bredvid varandra och är helt nyrenoverade med vitmålade väggar och dämpande mjuk matta.
Fika-och lunchrum delas med övriga hyresgäster i byggnaden. Läs mer här.

För mer information, eller om du inte hittar den lokal du söker, ring oss för mer information. 
Johannes: 0911-933 91
Jenny: 0911-933 99.

Våra lediga lokaler hittar du HÄR.  


FELANMÄLAN

När du upptäcker att något inte fungerar är vi mycket tacksamma om du meddelar oss så snart som möjligt.

Felanmälan är öppen dygnet runt och kan göras via webb eller
telefon: 0911-933 66. 


PNF är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Vår uppgift är att stödja näringslivet och sysselsättningen i Piteå kommun. Hos oss får du inte bara en lokal – du får också ett stöd utöver det vanliga. Vi vill hjälpa dig att växa – oavsett vad du söker har vi lokalen för dig. 

www.pnf.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta prenumerationen, klicka här.