Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Update #1 2020 - Nyhetsbrev från CAD Studion

Fredagen den 6 mars 2020


ORGANISERA ENKELT I SKETCHUP PRO 2020

SketchUp Pro 2020, ditt kreativa verktyg i 3D, är här! I år har SketchUp fokuserat på att göra programmet ännu mer intuitivt och enklare att använda. De har bland annat infört en stor förändring som gör att du kan organisera din modell direkt i Outliner istället för att behöva skapa nya lager på lager.


ETT MER KOMPLETT AUTOCAD

Verktygsuppsättningen AutoCAD Architecture ingår nu i AutoCAD. Skapa ritningar och dokumentation på ett snabbt sätt genom att använda en branschspecifik verktygsuppsättning med fler än 8000 intelligenta objekt och stilar, allt från mekanisk konstruktion till arkitektverktyg och modellbaserade GIS- och karthanteringsfunktioner. CAD Studion erbjuder även anpassade utbildningar för att möta era behov i er vardag. Genom fokus på metodik vill vi stötta er i ert arbete utifrån era förutsättningar och er arbetsmiljö. Hör av er till oss om ni vill veta mer om möjligheterna med ett anpassat utbildningspaket.


Besök gärna vår hemsida eller följ oss i våra digitala kanaler.

homepagelinkedinfacebookyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.