Lue viimeisimmät uutiset uutiskirjeestämme! Eikö uutiskirje näy oikein? Lue selaimessa.

D-LAB ravintolisät

"Kauneus on terveen kehon heijastus"


Tiesitkö, että me myymme myös korkealaatuista ravinnekosmetiikkaa?


+ Puhtaat & tehokkaat koostumukset
+ Korkeinta laatua
+ Valmistettu ilman: säilöntäaineita, GMO:ta, säteilyä, nanopartikkeleita, petrokemiallisia liuottimia ja synteettisiä tuoksuja.


Antioksidantteja

Kollageeni

Hyaluronihappo

Omega-rasvahappoja

Probiootteja

Detox

Karoteeni

Keratiini

 


Kesän MUST HAVE

Elämme ilmansaasteiden, stressin, paistetun ruuan ja tupakoinnin täyttämässä maailmassa. Tämän vuoksi kehoomme kertyy vapaita radikaaleja, jotka pitkällä aikavälillä aiheuttavat ennenaikaista vanhenemista, hyperpigmentoitumista, aknea tai rocaceaa. Vapaat radikaalit vahingoittavat kehoamme sisältäpäin hajottamalla solujamme ja aiheuttamalla oksidatiivista stressiä.

Antioksidantit ehkäisevät tätä hapettumista ja suojaavat solujasi. Tunnettuja antioksidantteja ovat C- ja E-vitamiini sekä supermarja Acai.

Kesä on tuloillaan ja nyt on tärkeää suojata ihoasi. Varaa aika ESSE ANTIOXIDANT BOOST KASVOHOITOON vahvistaaksesi ja suojataksesi ihoasi ja antaaksesi sille terveen hehkun suurella määrällä antioksidantteja.

Kun tulet juuri nyt Esse Antioxidant kasvohoitoon saat valita upean lahjan itsellesi. Saat hoidon yhteydessä valita lahjaksi säärten sokerointi tai ripsien- ja kulmien värjäys. 

Lue lisää kesäkuun tarjouksestamme uutiskirjeen lopussa! 

VARAA aikasi kasvohoitoon tässä!


Tervetuloa kampaaja Jessika ja kosmetologi Anna!

Kampaaja Jessika

 

Hei! Olen Jessika ja olen salongin uusi kampaaja. Olen työskennellyt alalla vuodesta 2016 ja sydämeni sykkii henkilökohtaiselle asiakaspalvelulle ja kauneudelle. Kampaajana olen tarkka ja haluan antaa asiakkaalle lopputuloksen, joka ylittää odotukset. Kika'sissa tulet saamaan lämpimän vastaanoton ja hiuksesi kuntoon rauhallisessa ja harmonisessa ympäristössä.

Erikoisalaani kuuluvat erilaiset balayage- ja raitatekniikat, leikkaukset jotka luovat volyymia ja tietyt värisävyt (sekä lämpimät että kylmät). Perusteelliset leikkaukset, jotta hiukset voisivat hyvin sekä leikkaukset, jotka pitävät muotonsa mahdollisimman pitkään ovat asioita, joihin kiinnitän paljon huomiota.

Kosmetologi Anna

 

Hei! Olen Anna ja olen koulutettu kosmetologi sekä olen opiskellut jo kaksi vuotta tullakseni sairaanhoitajaksi/terveydenhoitajaksi, sillä haluan ymmärtää syvemmin solutasolle saakka, kuinka keho toimii.

Että tuntisi itsensä kauniiksi ja itsevarmaksi omassa ihossaan on minulle sydämenasia. Olen itse nuorempana kamppaillut aknen kanssa, josta kasvoi suuri kiinnostukseni ihonhoitoon ja holistiseen terveyteen.

Palan halusta antaa sinulle asiakkaana rentoutumishetken ja luksuksen tunnun tässä muutoin hektisessä arjessa.

Tervetuloa!


Kesäkuun tuotetarjoukset!


Inika Organic

Osta 2 vapaavalintaista tuotetta Inikalta ja saat lahjaksi kultaisen nesessäärin, joka sisältää siveltimen, poskipunan ja aurinkopuuterin.

Biosolis

Kun ostat kaksi Biosolis aurinkotuottetta saat Biosolisin kasvovoide 30 ml lahjaksi

Kesäkuun palvelutarjoukset!

Bio Sculpture geelikynnet

Jatkamme tarjoushinnoilla vielä kesäkuun aikana:

 

Oman kynnen geelivahvistus (kirkas) 45 €

Oman kynnen geelivahvistus (yksivärinen) 55 €

Geelikynsipidennys 95 €

Varpaankynnen geelilakkaus, yksi väri 50 €

Varpaankynnen geelilakkaus, ranskalainen 60 €

Gua Sha - Luonnollinen kasvojenkohotus

Eco by Sonya Gua Sha:

Varatessasi ajan 90 minuuttia pitkään Eco by Sonya  Gua sha kasvohoitoon  saat lahjaksi Inika Organic aurinkopuuterin. Hoidon voit varata kosmetologi Annalle. 

 

Esse Gua Sha kasvohoito:

Varatessasi ajan 60 minuutin Esse Gua sha kasvohoitoon saat pohkeiden sokeroinnin tai ripsien ja kulmine värjäyksen ja kulmien muotoilun lahjaksi.  Hoidon voi varata kosmetolgi Marille.

 

Esse Antioxidant - Kesän must have

 

Esse Antioxidant:

75 min. vahvistava kasvohoito, joka saa ihosi hehkumaan terveyttä. Kun varaat tämän hoidon, saat lahjaksi joko säärten sokeroinnin tai ripsien ja kulmien värjäyksen (sis. muotoilun). Lue lisää tästä kesän must have -hoidosta yllä olevasta linkistä. Tämän hoidon voit varata Lauralta.

 

Tarjoukset ovat voimassa kesäkuun ajan ja hoidon voit varata varausjärjestelmän kautta Uutiset ja tarjoukset -välilehdeltä tai puhelimitse!


GDPR-asetuksen mukaisesti olemme päivittäneet verkkosivustomme tietosuoja- ja henkilötietokäytäntöämme. Tämä siksi, että tuntisit olosi turvalliseksi, että myös tulevaisuudessa voimme ottaa yhteyttä Kika'silta markkinointitarkoituksissa sekä osallistua sydämellisiin tarjouksiimme. Lue lisää tästä 

Seuraa meitä somessa - saat hyviä tarjouksia ja pysyt ajan tasalla hoitolan tapahtumista! 

instagramfacebook

Saat tämän uutiskirjeen, koska olet asiakkaamme tai olet tilannut uutiskirjeemme. Jos et halua enää vastaanottaa uutiskirjettä, voit lopettaa tilauksen tästä.