NYHETSBREV OM KULTUR OCH MUSIK
FRÅN STUDIEFÖRBUNDET BILDA ÖST

 
Närbild på videokamera
 

Vi hjälper dig hålla musiken igång

Att hålla igång sitt musicerande under pandemin är inte lätt. Under 2020 har vi på Bilda försökt göra vårt bästa att stötta, genom att t.ex. arrangera streamade konserter, låna ut utrustning för livestreaming, fler samarbeten med studios och förbereda nya replokaler. 2021 kommer fortsatt vara annorlunda än vad vi är vana vid. Vi finns för att hjälpa till, så tveka inte att höra av er. I detta nyhetsbrev kan du läsa lite om vad vi kan erbjuda dig som gillar musik just nu. Kolla också gärna in vårt videoarkiv! Där samlar vi inspelat material, allt från hur du mickar upp trummor och löder kablar till föreläsningar om låtskrivande.

 
 

Utvecklas inom musik

 

SPELA IN

Vill ni spela in er musik i en studio? Vi har samarbeten med flertal studios där ni kan hyra in er till förmånliga priser. Kontakta oss för mer information!

 

NYA REPLOKALER

Vi har nya replokaler på gång på Gotland. Från och med mars kommer vi hyra ut tomma lokaler där ni som band kan ha er egen utrustning. Vill du veta mer? Kontakta Rune Gardell för mer information.

 

FEEL GOOD-SÅNG

Varannan ons, distans
Start 3 feb
Ledare: Sofia Ottosson

Främja din hälsa genom sång.

 
 

 Lär dig mer om folkmusik

 

POLSKOR MED BAROCK STIL

17 feb, distans
Ledare: Linnea Aall-Campbell

För dig som gillar både folkmusik och barock. 

#folkkursonline

 

SPELA STÄMMOR

Start 7 mars, distans
Ledare: Adrian Jones

Träna dig i att snickra ihop och improvisera fram dina egna stämmor.

#folkkursonline

 
 

LÅTKURSEN PÅ EKEBYHOLM

27-30 juni

Denna populära kurs för nyckelharpa och fiol blir i år digital, med grupplektioner, föreläsningar, konserter och mycket annat.

 
InstagramHome Page
 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du deltar eller nyligen har deltagit i en studiecirkel eller annat arrangemang inom kulturområdet, av Studieförbundet Bilda Öst (till exempel spelar i ett band eller sjunger i en Bilda-ansluten kör). Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång varannan månad till dess att ditt arrangemang slutrapporterats hos oss. 

Vill du avsluta prenumerationen nu, klicka här.

Vill du fortsätta få utskicket även efter att ditt arrangemang slutrapporterats hos oss, klicka här.

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter på bilda.nu/dataskydd