Läs i brevet i webbläsaren

 

Women In Progress Breakfast Meetup -
Nytt program startar 16:e februari 2018


Framtiden, eller 2018, är här och vi är glada att bjuda in till ännu en termin med Breakfast Meetup. Första träffen blir 16:e februari. 

 

Anmäl dig direkt till höstens Breakfast Meetup

 

Vad är Breakfast Meetup?

Breakfast Meetup är det perfekta nätverket för dig som vill utveckla ditt ledarskap och karriär samt utvidga ditt nätverk. Det fungerar lika bra för er som inte har ett kvinnligt nätverk på er arbetsplats, som för er som redan är vana nätverkare. 

 

Vad ger Breakfast Meetup dig?

Breakfast Meetup ger dig möjligheten att inspireras och utbyta erfarenheter med andra kvinnor från en mängd branscher. Du får också en unik inblick i våra föreläsares vardag som ledare, forskare, författare etc. samt tips på hur du kan ta dig vidare och utvecklas mot befintliga och nya mål. Varje träff  inkluderar frukost, nätverkande och en inspirerande föreläsning med möjlighet att ställa frågor och nätverka med föreläsaren.

 

Datum för våren är satta till 16/2, 23/3, 20/4 och 25/5.

 

Nytt! för den här terminen är att vi förlänger träffarna till 10.00 för er som vill. Den sista halvtimmen kommer användas till att öppna upp för mer nätverkande sinsemellan. 

 

Vi är precis nu i slutskedet med planering av våra föreläsare och kommer gå ut med vilka de är samt mer information om var och en inom en snar framtid. Men vi vågar lova redan nu att det kommer bli en fantastiskt inspirerande, varierande och imponerande termin.


Plats:
Hard Rock Café, Sveavägen 75, Stockholm

 

Agenda:
08.00-08.30 Frukost och nätverkande
08:30-09.15 Föreläsning
09.15-09.30 Frågor och fortsatt nätverkande
9.30-10.00 Organiserat nätverkande

 

Hur mycket kostar det?
I kostnaden ingår 4 träffar inklusive frukost, föreläsning samt en digital mötesgrupp på Facebook.

Företagsabonnemang
(platserna tillhör företaget och är inte personliga)

20 platser a 1 000 kr styck exkl. moms
10 platser a 1 300 kr styck exkl. moms

Individuellt abonnemang
(platsen är personlig)

1500 kr exkl. moms. 

I mån av plats är det möjligt för deltagare att ta med en gäst till en engångskostnad av 450 kr exkl. moms per tillfälle.

Antalet platser är begränsat och det är först till kvarn som gäller. Sista anmälningsdag är 4/2-18.

 

Anmälan till höstens Breakfast Meetup görs här

 

Om du har några frågor, eller av någon anledning inte vill använda formuläret ovan, är du välkommen att höra av dig till Petra Lindgren på petra@womeninprogress.se

 

Vi ser fram emot att möta våren 2018 tillsammans med er! 

Ewa & Petra


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.