Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

1 oktober 2018 Detaljhandelsdagen – Save the Date

Som ett resultat av projektet har handels-, centrum- och cityföreningarna beslutat att genomföra en Detaljhandelsdag!

Fokus kommer vara på korta föreläsningar i en rad olika ämnen De kommer rulla, flera med repetition under eftermiddagen, så ni ska kunna vara med på flera föreläsningar. Vi kommer också bjuda in ett antal utställare, som kanske kan göra din vardag lättare eller varför inte en hel ”make over” av er butik.

Premiären kommer bli på Blekinge Convention Center i Ronneby och det blir ett eftermiddagsevenemang mellan 13-17, för dem som vill kan man avsluta med en after work på Ronneby Brunn. Ronneby Brunn kan naturligtvis också erbjuda lunch för de som vill.

Vi har 3 föreläsningar klara redan idag:

Butiksexponering med Aspero Kompetens Öka omsättningen i butiken! Med Aspero Kompetens Ergonomi i butiken – friskare medarbetare med Linnea Klozz, Hälsopedagog

På listan står även Säkerhet i butiken, Rekrytera smart, Framtidens handel – butik & digitalt, GDPR, Sociala media m.m.

Vi jobbar för fullt med att få föreläsare och utställare på plats, har du något önskemål, hör av dig.

Handels-, centrum- och cityföreningarna kommer hålla er uppdaterade via sina olika kanaler om vilka vi har signat upp.

Save the date! 1/10 2018 13.00 -17.00.


Vi vill göra en studieresa!

Har du några önskemål om till vad och var vi skulle kunna åka? Skicka ett mail till linnea.klozz@karlskrona.se eller susanne.lind@karlskrona.se med förslag!

Sociala Medier – rivstartade
Jag kan nog säga att 100% av deltagarna lämnade Träff 1 fyllda av inspiration och wow! Hemarbetet var att producera rörliga bilder med video och Boomerang och jäklar vad ni har levererat!! Det handlar ju om att ”tänka utanför boxen” och det har ni verkligen gjort. Nu ser vi fram mot veckans distansträff (vi lever ju i den virala världen!) 25 april då vi ska få mer tips om hur vi ska få de Sociala medierna att gilla det vi lägger ut för att öka vår räckvidd. Den 2 och 3 maj har vi Träff 2, då lär vi oss hur vi ytterligare ska få räckvidd på våra publiceringar genom annonsering med träffsäkra målgrupper. Det finns några platser kvar om du vill hoppa på tåget men vi måste få veta senast fredag 27 april om du vill hoppa på.

Butiksexponering & -event

Nu har vi just börjat upphandlingen inför kursstart i oktober 2018. Är du osäker på om du har anmält dig, hör av dig till linnea.klozz@karlskrona.se eller susanne.lind@karlskrona.se så lägger vi till dig på listan.

 


Redaktör och skribent: Susanne Lind susanne.lind@karlskrona.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter