Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken längst ner.

Vår nya hemsida alive & kicking!!


Sådärja, då är arbetet med vår nya hemsida klart och vi själva är rätt så nöjda med den, hoppas ni tycker detsamma. Vi skall inte bli så långrandiga idag utan låter er surfa runt på sidan i lugn och ro.

Ni hittar den på vår gamla adress www.wickedwine.se. 

Sköt om er och ha en trevlig helg!

/Wicked Wine


Vi passar även på att tipsa om ett vin som gick in beställningssortimentet den 7e januari, återigen en magisk skapelse från våra vänner i Portugal. 

Conceito Legitimo 2016 - SB.73721 - 199kr

SMAKBESKRIVNING: Fyllig och fruktig med inslag av mörka bär, mocka, vanilj och kryddor. Mjuka tanniner och balanserat inslag av ekfat. Passar som sällskapsvin, till ljust och mörkt kött men även ostar och charkuterier.

Ett fantastiskt "allroundvin".

TILLVERKNINGSMETOD: Touriga nacional 33%, Touriga franca 33%, Tinta roriz
34%. Handskörd, hela druvklasarna får jäsa utan avstjälkning på ståltank under
kolsyra, s.k. Maceration Carbonique.

Conceito Conceito står för "koncept", med den unga vimakaren Rita Ferreira Marques är konceptet tydligt, - moderna viner med mycket friskhet och fräschör. Vinerna ska vara goda att dricka under hela sin utvecklingsfas och inte bara läggas i källaren att "vänta på". Hon har fått många utmärkelser för sina vita och röda Douro-viner, portviner och Vinho Verde.
Vingårdarna ligger på 300-400 m höjd på en stenig lateau i hjärtat av Douro-dalen. Jordmånen domineras av skiffer som ger mineralitet, vinrankorna är gamla och odlas som klassisk Field-blend. Totalt har man runt 20 olika druvsorter i vingårdarna som fördelar sig mellan Quinta da Veiga (20 ha) Quinta do Chão-do-Pereiro (20ha) och Quinta do Cabido (23ha) som är formad som en amfiteater. Slutligen har man 10 ha vingård på högre höjd där jorden domineras mer av granit, där främst de gröna druvorna odlas.


www.wickedwine.se

facebook.com/wicked.wine
instagram.com/wickedbeersociety
instagram.com/wicked_wine_club

twitter @ww_crew

 

---

Skicka vidare till en kollega

 

---

Telefon: 08-544 723 53 | info@wickedwine.se 

 

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken nedan.

 

Din epost är registrerad antingen genom formulär på wickedwine.se eller att du har skrivit upp dig på någon av våra tävlingar på mässor och provningar.

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.