Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nu går vi in i Rosa oktober och vi vill göra det vi kan för att hjälpa forskningen genom att under oktober månad skänka 10 kr per såld kurs till Cancerfondens Rosa Bandet - kampanj. Följ med oss i en rosa månad full av erbjudanden och tävlingar - och glöm inte att köpa det rosabandet!

facebookinstagram

Följ Ulrikas Kickstart på Facebook och Instagram för att ta del av våra härliga erbjudanden och tävlingar! 


På måndag 3/10 startar flera av våra onlinekurser!

Ulrikas Kurser innehåller allt du behöver för att lyckas med din viktminskning. Du kommer att få ta del av enkla kostplaner och goda recept och andra matnyttiga tips. På måndag den 10 oktober har du möjlighet att anmäla dig till flera olika inspirerande kurser. Du får Ulrikas coachning och färdiga menyplaner och recept.


Den här månanden är du även med och bidrar till Cancerfondens Rosa Bandet - Kampanj.

Här kan du anmäla dig direkt till någon av våra kurser som startar på måndag:

 


Stronger - vårt nya favoritmärke på träningskläder!

Nu bjuder vi dig 10 % vid ett köp på STRONGERS hemsida. Vid köp ange koden Strongerkick. Gå in på www.stronger.se och beställ dina favoriter!


Dags för ny Hälsoresa!

Nästa lördag åker Ulrika tillsammans med ett gäng på 35 personer till Loutro på Kreta för en underbar vecka med föreläsningar, sol, yoga, vandringar och god mat! Håll utkik på ulrikaskickstart.se där vi snart kommer att uppdatera med nya resor till våren 2017! 


Du får detta nyhetsbrev eftersom du deltagit i Ulrikas Kickstart. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.