Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

 

Nyheter inom Nefertiti kosmisk healing


Hej Nefertiti kosmisk healing familjen

Som lärare har du nu  ansvar att sprida informationen till dina elever om nyheter.

Jag har goda nyheter. Nefertiti healingen sprider sig till fler och fler utövare. Därför kommer det att bli lite förändringar som ska utvidga vårt nätverk och ge varje terapeut möjlighet att utveckla sina verksamheter på eget sätt.

Onsdagshealingen kommer att försvinna från januari 2017. Onsdagen den 28 december kommer därför att bli den sista vi gör tillsammans. Jag vet att onsdagshealingen är mycket uppskattad av många men nu kommer möjligheten att få delta i fler healingkvällar istället. Då du har friheten att själv lägga upp dina egna event med Nefertiti kosmisk healing.

Alla lärare och steg 2 terapeuter som vill skicka healing är fria att själva skapa egna evenemang i facebookgruppen eller på facebook och skicka NKH vilken dag ni vill. Det är inget som kommer att styras från mig längre eller lärarna.  

På detta sätt kan alla som vill skicka Nefertiti kosmisk healing göra det efter egna resurser och från eget hjärta. Jag vet att onsdagshealingen varit en fin stund varje vecka. Men nu är det dags att gå vidare. Känn dig därför fri att skapa dina egna healingstunder och bjuda in i ditt eget nätverk.

Sänder du gratis (eller betald)  healing och finns med på hemsidan då kan vi lägga upp ditt evenemang i vår kalender.

Du som vill och gått minst steg 1 i Nefertiti kosmisk healing är nu välkommen att göra reklam för dig på vår gemensamma hemsida. Det kostar 500 kr per år att stå med där. Mejla mig stad, namn, telefon, epost och hemsida så lägger jag in dig under länken terapeuter. Vi välkomnar förstås att du om du har hemsida länkar tillbaka till vår gemensamma sida.

Då kan alla som vill ha behandlingar hitta dig via vår hemsida när du gått minst steg 1.

För alla som gått Nefertiti kosmisk healing så är ni förstås välkomna att göra reklam för er i vår facebookgrupp. https://www.facebook.com/groups/994543173895209/

Från januari 2017 kommer Nefertiti kosmisk healings hemsida att finnas översatt till engelska. Det innebär att du som vill göra reklam för dig i andra länder och grupper nu kommer att kunna göra det. Boken kommer att tryckas i januari och finns sedan på engelska för engelska elever. Vill du som lärare stå med som utbildare på engelska så mejla mig så sätter jag en engelsk flagga på dig under länken lärare. Samtliga manualer för steg 1,2 och 3 finns också översatta till engelska.

Ett tips är också att låta era elever som tidigare gått kunna få en uppdatering genom att vara med igen på en kurs. Som ni vet så kan det ibland vara så att människor tar en paus och sedan behöver friska upp minnet av healingen jag rekommenderar att ni erbjuder dem det.

Jag önskar er alla allt gott och ett fantastiskt år 2017

Gott Nytt År

 Solkarina


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.