Senior Partners

Vi välkomnar Sven Olof Johansson som Partner!

Sven Olof har lång erfarenhet både som kund och leverantör inom IT och där relaterade produkter och tjänster.
De senaste åren har han arbetat som Management konsult och stöttat företag i IT projekt och IT relaterade frågor.
Från september är han Partner hos oss och stöttar gärna ert företag eller verksamhet inom IT som interims chef, projekledare eller vårt nya IT-abonnemang, som ni kan läsa mer om nedan.

Läs gärna mer om Sven Olof här!


Behov av IT-kompetens utan att anställa?

Senior Partners erbjuder abonnemang av tjänster för företag eller organisationer som behöver komplettera sin organisation på ett kostnadseffektivt sätt.
Vi fungerar som er externa avdelning/kompetens inom det område ni behöver komplettera för att stärka ert företag. Fördelar med ett abonnemang på tjänster från Senior Partners:

  • Ni slipper fasta kostnader för egen personal
  • Ni får operativt och strategiskt stöd inom valt kompetensområde
  • Ett för er anpassat abonnemang till avtalad månadsavgift

Vi kompletterar nu med kompetens inom strategisk IT som snabbt kan komma in och stötta er verksamhet i dessa frågor. Stödet kan bl.a. bestå av:

  • Bollplank och rådgivning till Styrelse/VD/Ledningsgrupp
  • Ta fram upphandlingsunderlag
  • Projektledning
  • Framtagande av IT policy m.m.

Gå med i vårt nätverk - SEPAM!

Nätverket SEPAM är till för dig som idag är konsult i eget bolag eller har tagit beslut att fortsätta ditt yrkesliv som konsult. Vår erfarenhet är att det är stora utmaningar att arbeta som fristående konsult, då man samtidigt som man är ute på uppdrag ska ha tid för att bygga sitt varumärke och skapa kontakter för nya uppdrag.
Är du med i nätverket har du vår hemsida och andra digitala kanaler samt nätverket som marknadsför dig. Du kan senare ansöka om Partnerskap om din kompetensprofil stärker Senior Partners kompetensområden.


Vi söker nya Partners!

Vi behöver bli fler som vill stötta företag och offentliga verksamheter i uppdrag som interimschef, i olika verksamhetsprojekt, styrelseuppdrag m.m..

Vi söker dig som har lång erfarenhet som chef inom ditt kompetensområde och som nu efter en lång karriär vill erbjuda företag och offentliga verksamheter din erfarenhet i olika uppdrag och i den omfattning du själv önskar.
Läs mer... 


linkedinhomepage

Senior Partners Management AB
Mäster Johansgatan 6, 211 21 Malmö

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.