Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Kära nyhetsbrevläsare!

För att göra en lång historia kort –                          Inner har överlevt Coronan 😊

Redan i slutet av -19 ”kände vi av” att något inte riktigt stämde och vi drog igång ett utvecklingsarbete av företaget. Det handlar om digitaliseringen av våra tjänster i än större utsträckning.

Inners tjänster liksom organisation är byggda för att kunna leverera mervärden till våra kunder på ett kostnadseffektivt sätt.

Den struktur Inner har organisatoriskt ligger i framkant i marknaden där syftet är att möta kunden hos kunden och på kundens villkor. Naturligtvis med vår yrkesstolthet och -etik som del av erbjudandet.

Bara genom att vara relevant och effektiv har en leverantör ett existensberättigande.


Jag kan nu stolt meddela, att vi på Inner under det senaste knappa året vidareutvecklat vår tjänst Inner Screening – vi kallar tjänsten för Inner Screening 2.0

Inner Screening 2.0 möjliggör att Inner nu kan erbjuda våra kunder en synnerligen träffsäker och effektiv nulägesbeskrivning av hälsoläget på företaget/organisationen.

Inners djupa kunskaper om vad som driver det friska är i fokus och genom det perspektivet får ansvariga reda på hur personalen värderar sig själv i realiteten liksom vad personalen tror hur de mår. Den skillnaden är ofta stor!

Utöver ovanstående ingår dessutom ett Coronapaket, där vi tar tempen på hur personalen uppfattar hur väl det fungerar att jobba hemifrån.

Alternativt, kan kunden istället välja upp till sex stycken egendefinierade frågor som organisationen vill ha koll på.

I Inner Screening 2.0 ingår även en analys, byggd på hälsovetenskap för grupper. Analysen är en god grund för beslut hur kunden kan jobba vidare med sin personal och med vad, dvs vilka s k verktyg som är lämpliga att använda just nu.

Slutligen ska jag meddela att Inner har fått en ny styrelseledamot i Sjunne Andersson, mångårig HR-chef på HSB Södertörn samt dessförinnan konsult inom ledning och utveckling.

Hör av dig om du vill ha information om Inner Screening 2.0 – det är klokt att ta reda på hur det egentligen är.

Peter Wallenskog

VD


Följ oss på facebook, instagram och linkedin!


 

Slutligen ska jag meddela att Inner har fått en ny styrelseledamot i Sjunne Andersson, mångårig HR-chef på HSB Södertörn samt dessförinnan konsult inom ledning och utveckling.

 

I grunden är Sjunne officer i pansartrupperna och har även verkat som lärare på Officershögskolan med erfarenhet av bl a UGL.

Sjunne både breddar och fördjupar kompetensen för Inner.

 

 

 

 


Om Inner

Inners statistik visar att en hälsostrategisk insats med fokus på; mental balans, kost och motion leder till att 3 av 4
individer når sina personliga mål via en förändrad livsstil.

Som en effekt av detta blir organisationen mer kostnads- och resultateffektiv och förbättrar därmed sin lönsamhet.

Inner Sweden AB | Finlandsgatan 56, 164 74 Kista | 0727 39 05 05 | 556498-8276

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.