Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken längst ner.

 

The Flying Dutchman prisad för sin alkfria Kriek + 5 x Clown Shoes i beställningssortimentet, så ser veckans nyheter ut.


Hur snyggt är inte detta för vår Alkoholfria Kriek från "The Flying Dutchman"? 

Certficate of Excellence vid Brussels Beer Challenge talar sitt tydliga språk, den är helt enkelt i världsklass och det vet ni som testat den redan om.

Jag kan starkt rekommendera er övriga att testa den, riktigt uppfriskande och otroligt god.

Ronald de Waal alias the Flying Dutchman är en riktig NoMad-bryggare. Med mer än 20 års erfarenhet av bryggning under sitt bälte är Ronald en av fackelbärarna för hantverksöl. Han har bryggt öl i Finland, Holland och Belgien och har alltid samarbetat med de bästa hantverksbryggerierna. Han älskar att ströva omkring från ett bryggeri till ett annat och drömmer om spännande nya ölrecept. Han älskar vägens frihet och valfrihet.

Skål för det! 


Clementine White Ale

Ingredienser: Kryddor, naturlig smak från clementine, apelsinzest, koriander och Mandarina humle

En slurk av denna White Ale tar dig till skuggan av ett mäktigt träd där du slappar i eftermiddagslugnet. Läckra citrussmaker och belgiska kryddor finns i överflöd i Clementine som innehåller apelsinzest, koriander och Mandarina humle. Användningen av en belgisk ale-jäst bidrar med en touch av pepprig smak till denna skönhet.

Mangö American Kölsch 

Ingredienser: Naturlig smak från mango samt Columbus och Huell Melon humle

Crunkle Sam klär sig i vad han vill, gör vad han vill, och du kan ge dig på att han dricker vad han vill också. När han vill ta en Kōlsch och anpassa den efter sin smak så är hans smak precis vad du kommer att få. Denna öl är INTE REINHEITSGEBOT, men det är läckert. Mangō börjar som en skarp och ren traditionell Kōlsch och får sedan ett torrt humletillskott och naturlig mangosmak. Resultatet är en öl som har en lätt och skarp kropp som kopplar ihop den med subtil mangosmak och en långvarig sötma.

Bubble Farm IPA

Ingredienser: Mosaic, Simcoe, Azacca och Idaho 7 humle

The Intergalactic League of Farmers väntar inte på någon människa, inte ens med en skörd lika känslig som Bubbles. Eleganta grödor är, naturligtvis, oavsett problemet med att skörda dem alltid värda att se med dess sköna lyster. Lätt i färgen med en disig touch. Denna amerikanska IPA upprätthåller en lättillgänglig, medellång kropp utan att ge avkall på någon av de fullständiga aromerna och smakerna från en riklig torrhumling av Simcoe, Azacca och Idaho 7 humle.

Zen Garden New England IPA

Ingredienser: Azacca, Citra och Mosaic humle, vete, havre

Stapla upp tillräckligt med frustration över arbetet, så pass att till och med Liemannen behöver en en fridfull reträtt, eller till och med säga upp sig och åka på en öl-hantverksresa! Grims Zen Garden är en välbehövlig flykt från det dagliga. Det är dags att han övervann sin existentiella kris och uppnådde ett efterlängtat Zen! Vi föreslår att du söker ditt eget inre lugn med denna New England IPA som har en fyllig, disig smak från vete och havre i maltbädden och med ett stadigt humletillskott.

Galactica Double IPA

Ingredienser: Galaxy, Citra, El Dorado och Mandarina humle

Försvarare av de intergalaktiska förtrampade, erövrare av dålig öl och långvariga ondska, Galactica svävar med lätthet från ett stjärnsystem till nästa. Hennes personliga dubbelhumlade personal sprider rättvisa frihet och intensiva humlesmaker. Denna dubbelipa, torrhumlad med Galaxy, balanserar en humleprofil av lätt bitterhet och toner av tropisk frukt, citrus och tall med en ren ryggrad av malt.

 

The Clown Shoes Story

Det hela började när Gregg Berman, grundare och verkställande direktör, brygger ett litet parti “Hoppy Feet” Black IPA med Ipswich Ale Brewing, också beläget i Massachusetts. Ölet mottogs väl runt Boston vilket fick Berman att samarbeta med Head Brewer Dan Lipke för att utveckla och pröva ytterligare öl med innovativa antagande av befintliga stilar - till exempel Clown Shoes Josh the Guava King, en dubbel IPA bryggd med guava puré. Clown Shoes mer än fördubblade sin produktion från 700 fat till 1 500 under sitt andra år och fortsatte att växa varje år, närmare 17 000 förra året. 2011 började vi distribuera utanför Massachusetts och valde noggrant hantverksorienterade grossister. Michael Axt, vår konstnär och etikettdesigner, gick med i teamet 2013 och har ritat våra iögonfallande etiketter sedan dess.

I slutet av 2017 anslöt sig Clown Shoes till Mass Bay Brewing Company, tillverkare av Harpoon och UFO. Med de större resurserna och kapaciteten har vi utvidgat vårt speciella program för frigöring och lagring i fat med över 25 engångsbrygder under 2018. Clown Shoes fortsätter att växa och förnyas, samtidigt som vi håller vår egen personlighet och stil för att ge dig intressanta och unika öl.


EU:s nya dataskyddsförordning GDPR trädde i kraft 25 maj, med anledning av det vill vi informera er som är mottagare av nyhetsbrevet om att er mailadress finns i vårt register, men inga övriga personuppgifter.

Vill ni avregistrera er från vårt nyhetsbrev är det enkelt att göra det via länk längst ner. Vill ni veta mer om vår uppdaterade dataskyddspolicy, vänligen kontakta oss på info@wickedwine.se

 

www.wickedwine.se

facebook.com/wicked.wine
instagram.com/wickedbeersociety
instagram.com/wicked_wine_club

twitter @ww_crew

 

---

Skicka vidare till en kollega

 

---

Telefon: 08-544 723 53 | info@wickedwine.se 

 

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken nedan.

 

Din epost är registrerad antingen genom formulär på wickedwine.se eller att du har skrivit upp dig på någon av våra tävlingar på mässor och provningar.

 

üNN Alkfrei IPA 0,4% - SB.1978 - 21,90kr

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.