Newsletter with the latest news. Problem viewing? View it in your browser.

Det lackar mot jul. Satsa på att få slutspurten inför jul att bli en skön stund. Försök att koppla av från julstöket. Passa på att umgås med nära och kära i lugn och ro samt njut av såväl god mat som dryck.
Om tomten själv får välja så är Bryggare Peters Julöl, Helsingborgs Vinter och Helsingborgs Lager ett måste till julbordet. Samtliga dessa tre är populära ölsorter.
När tomten väljer ett alkoholfritt alternativ så blir det Helsingborgs Must.

Helsingborgs Vinter
Är du extra förtjust i Helsingborgs Vinter så rekommenderar vi att du köper direkt. Årets batch är redan slutsåld från Bryggeriet, men det finns ett antal kvar i Systembolagets butiker i Helsingborg (City, Berga & Råå) samt i Bjuv, Höganäs, Landskrona, Löddeköpinge, Åstorp och Ängelholm.

Starkare dryck
Vill du även ha något starkare rekommenderar vi Akvavit, Snapphane Punch och London Dry Gin från Lilla Spritfabriken (vårt dotterbolag) läs mer nedan.


Vi på Bryggeriet hoppas du får en riktigt skön jul.
Från oss alla till er alla: En riktigt God Jul!


Sista minuten - julklapp

Ge en smakfull upplevelse i julklapp. Köp ett presentkort till en visning och låt någon uppleva Bryggeriet.
Pris: 300:-.

Med tanke på att det endast är några vardagar fram till jul måste presentkort avhämtas på Bryggeriet.
Avisera först på 072-715 18 50.


Jul i Hallarna

Några bilder på våra härliga ambassadörer. Längst upp till höger provsmakar Göran och Iréne från Södra Sandby.

Höganäs

Vilken strålande succé vi hade under den Goda Julen, där mer än 1000 personer fick smaka på våra unika droppar. Vår julöl, punsch och julmust blev de stora favoriterna. Den sistnämnda sålde vi nästan slut på en hel pall. Väl hemma har vi fått ligga i med att buteljera upp för att möta efterfrågan!

Helsingör

Under hela december månad har vi under helgerna stått i färjeterminalen (ForSea) på andra sidan sundet och delat ut smakprov till förbipasserande. Det är ett uppskattat stopp för många. Ett stort tack till alla våra passionerade volontärer som varit goda ambassadörer för vårt skånska hantverk!


Ännu en månad har kommit till sin ända, och vi arbetar julflitigt för att se till att den bästa av snapsar hamnar på de skånska julborden. Glöm inte tipsa era vänner och bekanta om vår Skånes akvavit inför julhandlingen!

Punschflaskan har äntligen bytt utseende för att ligga mer i linje med våra andra produkter. Mottagandet av den nya designen har varit varmt, och nu gör den sig mer än någonsin som en utmärkt julklapp till familjens punschkonnässör.

Följ vår uppladdning inför nya året på Instagram eller Facebook

Drinktips!

Punsch Royale

Varför inte avsluta årets sista festligheter med lite kunglig flärd. Denna klassiska drink, som är Edward Bloms absoluta favorit, piggar upp de flesta under årets mörkaste månader.

  • 4 cl Lilla Spritfabrikens snapphane punsch
  • Toppa med mousserande vin
  • Servera i ett välkylt champagneglas

Lär känna oss på Bryggeriet

Vilka är vi som jobbar på Bryggeriet? Vi vill gärna att du ska lära känna oss mer. I vårt första nyhetsbrev 2020 kommer vi att starta med att presentera oss.
Missa inte det!


Följ oss på sociala medier

Missa inte alla spännande aktiviteter på Bryggeriet.
Följ oss på sociala medier, glöm inte att gilla och dela med dina vänner!

Läs mer om våra öl på vår hemsida.

facebookinstagramhomepagelinkedin

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.