Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken längst ner.


Från oss alla till er alla, God Jul & Gott Nytt År

2019 är snart förbi och vi vill tacka er därute som gör allt möjligt, ni alla därute som kräver god dryck på bordet, i handen, i glaset.

Det är ni som gör det möjligt för oss att fortsätta på det spåret vi haft sedan starten 2004, att få jobba med högkvalitativa drycker från hela världen.

Det är ni därute som förgyller våra morgnar när vi sparkar igång våra kroppar & knoppar med en rykande kopp kaffe i handen.

Det är ni därute som gör att slitet med mässor & events känns som en dans på rosor.

Ja........det är ni därute helt enkelt.......

 

P.s Vi hörs & syns 2020 D.s


EU:s nya dataskyddsförordning GDPR trädde i kraft 25 maj, med anledning av det vill vi informera er som är mottagare av nyhetsbrevet om att er mailadress finns i vårt register, men inga övriga personuppgifter.

Vill ni avregistrera er från vårt nyhetsbrev är det enkelt att göra det via länk längst ner. Vill ni veta mer om vår uppdaterade dataskyddspolicy, vänligen kontakta oss på info@wickedwine.se 

www.wickedwine.se

facebook.com/wicked.wine
instagram.com/wickedbeersociety
instagram.com/wicked_wine_club

twitter @ww_crew

---

Skicka vidare till en kollega

---

Telefon: 08-544 723 53 | info@wickedwine.se 

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken nedan.

Din epost är registrerad antingen genom formulär på wickedwine.se eller att du har skrivit upp dig på någon av våra tävlingar på mässor och provningar. 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.