Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

D-LAB näringskosmetik

"Skönhet är reflektion av en sund kropp"


Visste du att vi även säljer högkvalitativ näringskosmetika?


+ Rena & effektiva formler.

+ Högsta kvalite.

+ Fri från: konserveringsmedel, GMO, strålning, nanopartiklar, petrokemiska lösningsmedel och syntetiska aromer.


Antioxidanter

Kollagen

Hyaluronsyra

Omega fettsyror

Probiotika

Detox

Karoten

Keratin

 


Sommarens MUST HAVE

Vi lever i en värld med luftföroreningar, stress, stekt mat och rökning. Detta gör att det bildas fria radikaler i vår kropp som på långsikt orsakar för tidigt åldrande, hyperpigmenteringar, akne eller rosacea. Fria radikaler skadar vår kropp inifrån genom att bryta ner våra celler och orsaka oxidativ stress.

Antioxidanter är en substans som hämmar denna oxidering och skyddar dina celler. Kända antioxidanter är C- och E-vitamin och superbäret Acai.

Sommaren är på inkommande och det är nu viktigt att skydda din hud. Boka din tid till ESSE ANTIOXIDANT BOOST ANSIKTSBEHANDLING för att stärka,skydda och ge din hud ett hälsosamt glow med massvis av antioxidanter.

Just nu när du kommer på en Esse Antioxidant ansiktsbehandling får du välja mellan att få vaderna sockrade eller en frans- och brynfärgning (inkl. formning) som gåva.

Läs mera om våra juni erbjudanden längre ner i brevet!

BOKA din ansiktsbehandling här


Våra två nya friska fläktar

Frisör Jessika

 

Hej! Mitt namn är Jessika och jag är salongens nya frisör. Jag har arbetat i branschen sedan 2016 och jag brinner för personlig kundservice och skönhet. Som frisör är jag noggrann och jag vill ge kunden ett slutresultat som sträcker sig ovanför förväntningarna. Vid Kika´s kommer du att få ett varmt bemötande och få ditt hår fixat i en lugn och harmonisk miljö.

Till mitt specialområde hör olika balayage- och slingtekniker, klippningar som skapar volym och specifika färgtoner (både varma och kalla). Grundliga klippningar för att ett hår ska må bra samt klippningar som behåller en frisyr så länge som möjligt är något jag lägger stort fokus på.

Kosmetolog Anna

 

Hej! Jag heter Anna och är utbildad kosmetolog och studerar sen två år tillbaka till sjuksköterska/hälsovårdare, då jag även på ett djupare plan vill förstå hur kroppen fungerar ända in på cellnivå.

Att känna sig vacker och självsäker i sin egen hud är något av en hjärtesak för mig. Jag har själv som yngre kämpat med akne, därav växte mitt stora intresse för hudvård och holistisk hälsa fram.

Jag brinner för att ge dig som kund en stund av avslappning och lyxkänsla i den annars hektiska vardagen.

Välkommen!


Produkterbjudanden under juni månad


Inika Organic

Köp 2 valfria produkter från Inika och få en gyllene necessär med innehåll av borste, rouge och solpuder som gåva.

Biosolis

När du köper en valfri produkt från Biosolis för du en ansiktskräm med spf 30 som gåva.

Behandlingserbjudanden under juni månad

Bio Sculpture gelnaglar

Vi fortsätter med övningspriserna ännu över sommaren:

Gelförstärkning av egen nagel, utan färg 45 €

Gelförstärkning av egen nagel, färg 55 €

Gelnagelförlängning 95 €

Gelförstärkning av tånaglar 50 €

Gelförstärkning av tånaglar, fransk 60 €

Gua Sha - Naturens motsvarighet till ansiktslyft

Eco by Sonya Gua Sha:

När du kommer på en 90 min Eco by Sonya ansiktsbehandling med Gua Sha massage får du ett Inika Organic solpuder som gåva. Denna behandling kan bokas till kosmetolog Anna.

 

Esse Gua Sha ansiktsbehandling:

När du kommer på en 60 min Esse Gua Sha ansiktsbehandling får du välja mellan att få vaderna sockrade eller frans- och brynfärgning (inkl. formning) som gåva. Denna behandling kan bokas till kosmetolog Mari.

 

Esse Antioxidant - Sommarens must have

 

Esse Antioxidant:

En 75 minuters stärkande ansiktsbehandling som ger din hud ett hälsosamt glow. Du får nu välja mellan att få vaderna sockrade eller frans- och brynfärgning (inkl. formning) som gåva när du kommer på denna behandling. Läs mera om denna sommarens must have behandling längst upp i detta brev. Denna behandling kan bokas till kosmetolog Laura.

 

Dessa erbjudanden gäller under juni månad och kan bokas via vårt bokningssystem under fliken Nyheter och erbjudanden eller genom att ringa oss!


I enlighet med den lagstadgade GDPR policyn har vi uppdaterad hemsidan med vår dataskydds- och personuppgiftspolicy. Detta för att du ska känna dig trygg, att även i framtiden kunna kontaktas av oss på Kika's i marknadsföringssyfte, samt ta del av våra hjärtliga erbjudanden. Vi ber dig följa länken för att läsa mera här

Följ Kika's på sociala mediar för fina erbjudanden och dagliga uppdateringar från salongen 

instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.