Nyheter från vinterns roligaste fotbollshändelse.
För bästa effekt, ladda ner bilder
Problem att visa det? Se det i webbläsaren.Välkommen till Trivsamma Tyresö

Vi dammar av kommunens gamla slogan som målande beskriver hur det är att vara Tyresöbo - Trivsamt!

När du besöker våra idrottshallar under ST Cupen så
har du chansen att vara med och utveckla Stockholmsfotbollen. Kolla våra uppförandekoder som du hittar här, diskutera gärna i föräldragruppen hur ni vill uppfattas när ni träffas för t ex match. Låt oss tillsammans skapa ett Trivsammare klimat för våra domare, barn och ledare när det spelas barn- och ungdomsfotboll i Stockholm.

Följ gärna Idrottsföräldrar på Facebook som har många bra tips på vad man kan tänka på när man är just idrottsförälder.


Krafttag för bättre stämning

Vi tycker att det fokuseras för mycket på annat än själva spelet i stora delar. Tillsammans med årets domarskara, nästan 70 domare, har vi diskuterat frågan och kommit fram till några punkter som vi kommer att efterleva under årets ST Cupen;

- Vi ska värna om domarnas integritet. Protester och "påhopp" kommer att bestraffas hårdare än tidigare, detsamma gäller aggresivt beteende spelare och ledare emellan.

Från 14 år kommer vi ha en "fjärdedomare" på plats som hjälper matchdomarna att se till att god ordning råder under ST Cupens matcher.

- Domarna kommer i mindre utsträckning än tidigare att lämna fördel. Istället ska de genom att blåsa tidigare lugna spelarnas känslor och på så sätt skapa en lugnare och tryggare atmosfär på planen.


Lämna bollarna hemma

Kom i tid till din spelplats. Vid ankomst anmäler du dig till våra funktionärer på plats och kvittera ut ditt lagkuvert!

Vi håller med bollar till uppvärmning så lämna dina egna hemma!

Läs mer om ST Cupen på turneringens hemsida, www.stcupen.tyresoff.se.


Följ oss på nätet

För senaste nytt, följ ST Cupen på olika sociala medier

Facebook -
Instagram
         #stcupen


Se alla matcher i mobilen

Med ST Cupens app kan du streama alla matcher direkt eller i efterhand. Ladda ner den där du laddar ner appar, kostnad 49kr.


VM-bollen i ST Cupen

När man gör avspark i Moskva den 14 juni i VM när Ryssland möter Saudiarabien spelar man med den nyligen lanserade bollen TELSTAR 18 från adidas!

Självklart är det samma boll som gäller även i ST Cupen! Följ oss på sociala medier och du har chansen att vinna din egen VM-boll! #stcupen


Gå på en rolig aktivitet med laget!

Djurgården Futsal bjuder tillsammans med ST Cupen våra deltagare på fri entré vid två kommande matcher i Svenska Futsal Ligan - SFL. Först till kvar, 500 biljetter. Läs mer och boka biljetter här.


Var noga med var och hur du parkerar. 
Läs mer om förutsättningarna här.


ST Cupen arrangeras av Tyresö FF
www.tyresoff.se events@tyresoff.se