Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Juni 2020

Tack!

När de sista digitala och kreativa skolavslutningarna är slut kommer även Swedish Edtest att ta ett sommarlov. Men innan dess vill vi tacka alla som varit med och testat, varit nyfikna på vad vi gör och peppat och givit oss tips på utveckling. Vi vet också att många av er vill fortsätta testa och är nyfikna på våra planer till hösten.

Igår utvärderade vi i partnersgruppen vårens arbete och jobbade fram höstens schema. Ni kan ta del av båda nedan och på edtest.se.

 

Vi ses till hösten.

Hanna Elving


Intensiv höst med många tester

I augusti drar Swedish Edtest igång en intensiv höst tillsammans med testande lärare och edtechbolag. Vi kommer att genomföra tester på förskolelärarutbildningen i Halmstad, göra workshops om distansutbildning och distansutbildning i kris, uppdatera vår digitala matchmaking och mycket mer.

Alla edtech bolag som anmält sitt intresse till oss kommer att få separata inbjudningar. Om du inte anmält ditt intresse kan du göra det här. 


Det här har vi genomfört våren 2020

Under våren har 23 edtechbolag genomfört eller planerat för genomförande med 28 olika lärare inom Swedish Edtest. I ljuset av vad såväl branschen som utbildningsverksamheter också har hanterat under pandemin är det ett resultat som vi är stolta över. Samtidigt har vi lärt oss massor där vi kan förbättras. Fortsätt läsa om vilka som testat och vad de har lärt sig på edtest.se.Besök oss på edtest.se eller följ oss i våra sociala kanaler.

homepagefacebooklinkedininstagram

Detta är ett nyhetsbrev från Swedish Edtest, ett Vinnova finansierat projekt i syfte att utveckla en långsiktigt hållbar testbädd för edtech i Sverige. Du som får brevet delar på något sätt i tester, har anmält ditt intresse att göra det eller fått nyheter av oss tidigare. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.