Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Ny månad, nytt RDS-webinarium! Den här gången avhandlar vi den nya kunskapsstyrningen med hjälp av NPO-ordförande Ralph Nisell och processledare Malin Regardt

Läs mer om hur du följer med webinariet live, hur du ställer frågor, var du hittar tidigare RDS-webinarier och vad RDS egentligen är här.


Inkommande evenemang

Utvecklingsdagen 28.11.2019

SRF ordnar årligen en utvecklingsdag för sina ordinarie medlemmar, där aktuella ämnen lyfts upp och diskuteras. Ett stort tema för årets utvecklingsdag är den nya kunskapsstyrningsorganisationen och det nya nationella programområdet för reumatologi. 

Utvecklingsdagen äger rum 28 november på Nio Rum i Stockholm.

Mer information och anmälan hittar du här.

Post-ACR 29.11.2019

SRF arrangerar årligen i samarbete med Dagens Medicin Agenda en postkonferens med de viktigaste nyheterna från den stora reumatologikongressen, American College of Rheumatology, ACR. 

Post-ACR äger rum den 29 november på Bygget Fest & Konferens i Stockholm.

Mer information och anmälan hittar du här.


Save The Date

SRQ:s Registerdag 2020

SRQ:s Registerdag 2020 äger rum onsdagen den 22 januari på Svenska Läkaresällskapet i Stockholm.

Under Registerdagen diskuteras ämnen som är aktuella för registret och reumatologin. I år kommer man dessutom att göra ett djupdyk i registrets uppkomst och utveckling, i och med att SRQ fyller 25 år.

Efter det ordinarie programmet blir det jubileumsmingel, missa inte det!

SRF:s Riktlinjedag 2020

SRF:s Riktlinjedag 2020 äger rum torsdagen den 23 januari på Svenska Läkaresällskapet i Stockholm.

Under riktlinjedagen presenterar SRF:s arbetsgrupper de uppdaterade behandlingsriktlinjerna och -rekommendationerna för 2020.

Mer information och anmälan dyker upp inom kort.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.