Nyhetsbrev från Acandia. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nytt år, ny energi

Nya medarbetare - Anders och Nathalie

Vi är glad att starta det nya året med ny energi! Vi välkomnar Anders och Nathalie som säljare. De kommer jobba med proaktiv försäljning, ordermottagning och support. Lär känna Anders och Nathalie mer


Sensorer för övervakning av vattenkvalitet

Vi får allt fler frågor om mätning av vattenkvalitet och flöden i dagvattensystem. Vi kompletterar därför vårt utbud med givare för mätning av syrehalt, salthalt och hur grumligt vattnet är. Sensorerna finns som enskilda mätare och som multigivare.

Tillsammans Wavelet från Ayyeka får du snabbt ett komplett system för fjärrövervakning av vattenkvalitet.


Komplett system för fjärrmätning

Wavelet är en batteridriven enhet för fjärrövervakning och loggning, anpassad för att monteras i tuffa miljöer. De flesta standardgivarna på marknaden kan anslutas till de analoga, seriella och digitala ingångarna vilket gör att den kan användas i en mängd applikationer.

Flöden och vattenkvalitet i dagvatten, nivåmätning med ultraljud, temperatur eller andra givare kopplas till enheten som rapporterar till en molntjänst där mätdatan visualiseras.


Sonotec läcksökare - boka videomöte

Sonotec har ett brett utbud av läcksökare för tryckluftssystem, ångfällor och lager. Brister som läckande tryckluftssystem kostar industrin enorma summor årligen. Boka in videomöte med vår produktspecialist!

Skicka gärna ett mail med förslag på tid som passar dig och om det är något speciellt mätbehov du har så kan vi anpassa presentationen.


www.cometsystem.se/

Låna Demo-kit för SenseAnywhere

SenseAnywhere är ett enkelt system med trådlösa datalogger för lagring och transport av temperaturkänsliga varor. Det är lätt att installer och ställa in larmnivåer. Mätvärdena lagras och visualiseras i tillhörande molntjänst. Klarar temperaturer ner till -200grader Celcius. Prova själv, låna ett demokit kostnadsfritt. 


facebooklinkedin

Acandia AB
Vintervägen 2B, 13540 TYRESÖ
info@acandia.se +46-8-52224030

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.