Petra Brask & Partners inspirationsbrev. Se det i webbläsaren.

SEPTEMBER INSPIRATION

Planera för det oförutsedda

Livet blir inte alltid som vi planerat. Det oförutsedda har sina överraskningar i beredskap för oss. Men tänk om det då är allt viktigare att ha marginaler och en riktning för vart vi är på väg så att inte det oförutsedda håller oss alltför länge i sitt grepp. Tänk om vår planering och våra målsättningar gör att vi, även om det blir stopp på vägen, lättare kan starta igång motorn igen och komma vidare. Varje morgon när vi vaknar får vi en ny chans att göra något lite bättre än vi gjorde igår. Om du fick planera in vad du ville vad skulle du planera in då? Vem bestämmer över din tid, egentligen?


FRUKOSTSEMINARIUM

Dags för höstens frukostseminarium!

Tisdag den 15 oktober, kl. 8.00 – 9.00 bjuder vi in dig till PB & Partners frukostseminarium där du får de bästa tipsen för en effektiv höst! Pomodorometoden – så gör du.

Pomodorotekniken (tomat på italienska) kommer egentligen från en italienare, Francesco Cirillo, som i slutet av 80-talet tajmade arbete och pauser med hjälp av en tomatliknande klocka i köket. Det finns appar och webbsidor som bygger på den här tekniken.


UTBILDNINGSERBJUDANDE

Jobba smartare och frigör tid i höst

Boka en heldagsutbildning i Personlig Effektivitet, för en grupp på max 15 personer, senast den 25 oktober och få 20% rabatt. Pris 23 200 kr, exkl. moms (ord. pris 29 000 kr). Datumet för själva utbildningsdagen kan vara efter den 25 oktober.


AKTUELLT

Ta kontroll över mejlkorgen, att göra-listan och kalendern

Boka in Chefs populära seminarium, Personlig Effektivitet med Petra Brask, den 27 september eller den 22 november! På en halvdag lär Petra Brask dig de smarta prioriteringar som ligger bakom toppchefers framgångar och strategierna som hjälper dig att jobba mer hållbart.

”Petra är en stjärna! Inspirerar, utbildar och vågar inkludera humor.”


TIPS OCH INSPIRATION

Låt hösten ge dig en nystart!

Hur känns det att vara tillbaka på jobbet? Är det något du vill ändra på? Fundera på hur kan det här bli den bästa hösten i ditt liv och vad vill du fylla den med?

  1. Sätt upp önskemål, planer och målsättningar för hur du önskar att det ser ut vid årsskiftet
  2. Hösten är din chans till nystart. Fundera på vad du vill fylla den med och var öppen och nyfiken.
  3. Var extra närvarande och utöva mindfulness på din arbetsplats
  4. Prioritera din att-göra lista och börja med att ha få saker som är högt prioriterade så att det känns lättare att komma igång
  5. Lägg en bra grund i din kalender för goda rutiner; sömn, återhämtning, mat och rörelse
  6. Prova en ny god vana och säg nej till tids- och energitjuvarna och många ja till dig själv

KUNDSEMINARIUM

Koll på tiden? Tips för ungdomar om mindre stress

Onsdag den 25 september kl. 18-20 håller Petra Brask en ungdomsföreläsning på Folkuniversitetet, i Stockholm. Hur kan du minska stress och må bättre samtidigt som du utvecklas? Du får tips för att ta dig igenom din ungdomstid - på ett hjärnsmart sätt. Praktiska övningar under kvällen. Ungdomar går gratis, vuxna betalar 250 kr!


Petra Brask i media

P4 Dalarna – Effektiv nystart på hösten

P4 Dalarnas lyssnare fick flera tips för en effektiv nystart på hösten av Petra Brask. Lyssna på Petras tips här ca 2.04.00 in i programmet


TV4 Nyhetsmorgon - Smarta tips inför skolstarten – så når du dina mål!

Petra Brask och ungdomarna Eeric och Clara var inbjudna till TV4 Nyhetsmorgon för att ge en kurs i hur man ska strukturera och organisera sin vardag. Se klippet från TV4 Nyhetsmorgon här


SVT Morgonstudion – Skolstarten närmar sig

Petra Brask och Arwin Tork var inbjudna till SVT Morgonstudio för att tipsa och prata om ungdomsboken Koll på tiden?


Team Petra Brask & Partners önskar dig en skön start på hösten!


”Vi överskattar ofta vad vi hinner på en dag,
men underskattar vad vi hinner på ett halvår”
– Sara Olén


Får du inte vårt inspirationsbrev direkt i mejlen än?
I så fall, klicka här eller på knappen ovan och anmäl dig!

twitterfacebookinstagramlinkedinyoutube

 Petra Brask & Partners • info@petrabrask.sewww.petrabrask.se

Du får detta inspirationsbrev eftersom du är kund till oss eller för att du har registrerat dig som prenumerant. Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.