Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Gymnasievägen 22
141 38 Huddinge
Tel: 08-449 87 49
info@certway.se
www.certway.se


Certifieringar
MARS 2020

Vi tror på en framtid efter Corona ...

Företag och organisationer har drabbats av en Coronakris som lett till komponentbrist, fallande börser och reseförbud -  då är det lätt att slänga in handduken och ge upp. Men vi på Certway tror att det även finns en framtid efter Corona och därför skickar vi nu ut detta nyhetsbrev.

När pandemin äntligen är över tror vi att det finns ett uppdämt behov av såväl sociala kontakter som att konsumera både varor och tjänster som har varit utom räckhåll. Så egentligen handlar det om att försöka överleva tills dess att signalen ljuder att nu är det över!

Visst vore det då bra att ligga i startgroparna, med ett förbättrat och mer hållbart arbetssätt? Nu när ni kanske har det lugnare, är det en god möjlighet att se över sitt arbetssätt och äntligen införa det där ”ISO:t”, kvalitets-, miljö- och/eller arbetsmiljöarbetet. Eller rent utav satsa på att säkra upp informationssäkerheten inom företaget.

- Men det kostar ju och vi ska ligga lågt med utgifter just nu, kanske du säger. Tänk då på att eftersom det i princip råder reseförbud, dvs resekostnader för konsulthjälp försvinner. Dessutom har du ju kanske tid att ta fram det på egen hand, med bara lite vägledning. Smart, eller hur?

... och kan erbjuda helt digitala tjänster!

Vi kan nu erbjuda både vägledning till er som vill göra en hel del själva och till er som vill ha mycket hjälp - allt via digitala lösningar.

Erbjudande till gör-det-självare

För er gör-det-självare kan vi erbjuda ett paket där vi har ett startmöte för att sätta igång er och därefter tar vi fram en mall som är anpassad efter flödet i ert företag. Denna fyller ni sedan i själva. Vi kan tillsammans ha korta avstämningar inför respektive avsnitt för att säkerställa att ni kommer vidare och inte fastnar i något moment.

Erbjudande till er som vill ha mer hjälp

Till er som ändå vill ha mer hjälp kan vi driva ett projekt på samma sätt, men i detta fall tar vi fram merparten av dokumentationen, eller de delar som ni önskar hjälp med.

Och du, certfieringsbolagen gör distanscertifieringar nu!


Vill du ha en presentation via Teams eller Skype, kontakta oss per telefon 08-449 87 49 eller via marie@certway.se!

 

Vänliga hälsningar

Gunilla och alla Certway-konsulterna


homepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.