Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Följ med på resan!


Följ med i höst på en personlig inre och yttre resa. 

Det här är inte bara en resa till havet och bergen i fantasiska Andalusien. Det är också en inre resa där vi får tid att på ett djupare plan använda yogans verktyg i form av filosofi, pranayama, yoga, meditation och chakrabalansering (chakra=energisystem)
Mia & Malou delar med sig av tekniker för att fördjupa din praktik och du kommer att få en sekvens och andningsövningar för att kunna fortsätta på egen hand hemma. Det här är en resa för alla som är intresserade av att stärka sin inre kraft (oavsett tidigare yogaerfarenhet). Vi bor  precis vid stranden , ett stenkast från Gamla stan och Apelsintorget.

Du är varmt välkommen!

I resan ingår: Långa, stärkande yogaklasser varje dag , yoga-kompendium, boende vid stranden på hotel Amáre, frukostbuffé, transfer tur- och retur från flygplatsen i Malaga, guidad vandring i de natursköna bergen med fantastisk ren och klar luft, en gemensam lunch på en restaurang vid havet, en gemensam middag i mysiga Gamla stan.

Här kan du läsa mera och anmäla dig.

 

 


Närvaro, vila och kraft.

Följ med Mia och Malou på yogahelg

i Stockholms skärgård!

 

Idöborg - en liten paradisö i Stockholms skärgård! Här kan du njuta av yoga, andning, meditation, natur, vedeldad bastu samt näringsrik, fantastiskt vegetarisk mat.

Gott om tid för vila och varande.  

På våra resor till Idöborg har vi Chakra-tema

Enligt den yogiska traditionen har man sju chakran längs med ryggraden. Chakran kan beskrivas som energicenter. Varje chakra relaterar till olika kroppsdelar, körtlar och nervcentrum i den fysiska kroppen. Det relaterar också till mentala och känslomässiga egenskaper samt till vår grad av medvetenhet.
                    
7-9:e september
kliver vi in i 4:e chakrat - Anahata, beläget vid hjärtat. Hjärtchakrat står för kärlek, gemenskap, acceptans och medkänsla. Påverkar vår förmåga till att hålla ett öppet sinne och känna oss sammanlänkade med det vi har omkring oss. Stärker vår förmåga till att känna villkorslös kärlek, tillit, empati och förståelse till oss själva och andra. Obalans här kan handla om relationsproblem och att man stängt till om sig själv och sina känslor. 

Denna helg väver vi även in Traditionell Kinesisk Medicin och lägger större fokus vid fascia-release både i flöden och i stilla Yin Yoga (mer yinklasser än dynamiska klasser). 
På plats finns även Josefin Hemmingsson, hos henne kan du boka akupunktur och/eller koppning, hon kommer även att hålla i en kortare föreläsning om just de element som är förknippade med hjärtat och vad du kan göra för att stärka/balansera dessa.     

Resan passar både dig som är erfaren yogi och dig som just börjat yoga.  

Boka din plats här

Varmt välkommen!


Höstens schema finns nu på vår hemsida:

Höstschema 2018

Här hittar du höstens kurser:

Hösten 2018Gilla oss gärna på Facebook och Instagram!

 

 


facebookinstagramyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.