Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

 

Oj vad tiden går fort...!

För 10 år sedan startade vi Talarkompaniet och vilka härliga år vi har haft. Det har bokats föreläsare, underhållare och anordnats 100-tals events genom åren.

Vi vill naturligtvis ta tillfället i akt att tacka alla kunder och samarbetspartners vi fått äran att arbeta med.

Tack till bl a Trioplast, Tommy Byggare, CadCraft, Enfo Systems, DHL, Vattenfall, Hogia, Länstyrelsen, Tele2, DB Schenker, Amex, BK Häcken, Awa Patent, Låsmästarna, Malmö Aviation, Teleradio, Tvättex, IHM, KappAhl, TV4, Socialstyrelsen, Ringhals, Siemens, Tuve Bygg, Memira, UC, Luna, Posten, Göteborg Energi, Storel, Deloitte, ICA, Atea, Santa Maria, Volvo Business School, Volvo Trucks, CellMark, Wästbygg, Chalmers, Svenska Mässan, NCC, Ntex, KPMG, Nobel Bio Care, Bonnier, Innerstaden Göteborg, Easy Fairs, Allum, Sahlgrenska, Astra, SEB, Mölndal Energi, PSAB , Prové, Bergsala, Bindefeld, Vara Konserthus, DFDS Logistics, Hager Elektro, Elgross’n, Flodén Bygg, Emerson, Ernst Rosén, Hooks Herrgård, Jordbruksverket, Holmen Paper, Apoteket Hjärtat, Swedbank, Stavdal,  Räddningstjänsten,  Saddler Scandinavia, Nordea, Swedish Match, Svenska Kyrkan, Dina Försäkringar, KPMG, Sector Alarm, Svensk Camping, Statoil, Solar, Apply Emtunga, Borealis, Alten, Epsilon, Allum, Skidskytte VM i Östersund 2019 en himla massa kommuner och alla andra uppdragsgivare... Tack! 

 

Här följer ett axplock av uppskattade föreläsare och underhållare som vi haft förmånen att få arbeta med genom åren. 

 

Tel 0766-290 000  info@talarkompaniet.se   www.talarkompaniet.se

Tips på föreläsare

Christer Olsson -

Vart är du på väg och vill du dit?

Christer har ett unikt fokus på samspelet mellan organisationens strukturella och kulturella dimensioner. Han har en förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke och inte minst till handling. 

De goda råden är inte bara användbara för chefer och ledare, utan för människor på alla platser och i alla situationer i livet.

Christer är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Han har arbetat som föreläsare i över 20 år och kan bara varmt rekommenderas.


Susanne Pettersson -

Ta fram kraften i organisationen

Vi har haft förmånen att arbeta med Susanne i över tio år och vill varmt rekommendera henne. Förra året vann hon pris som "Årets Talare". 

Susanne föreläser om hur du tar fram kraften inom dig, i teamet och i organisationen för att alla ska dra åt samma håll med glädje. Det gäller att få människor att må och prestera bra. 

Susanne brinner för att skapa framgångsrika team där man tar fram dynamiken i gruppen för att göra varandra ännu bättre.

 

Läs mer    Se filmklipp


Ny Trendrapport ute...

Göran Adlén -

Våga älska framtiden! Var inte rädd!

I sexton år har Göran gjort sina trendspaningar.  Aldrig har han upplevt större förändringar än nu. Aldrig har han sett större osäkerhet eller sett fler som målar upp en dyster och negativ framtid.

Årets föreläsning handlar om AI, robotisering, digitalisering, det röststyrda samhället, nya sätt att bedriva kundservice och mycket mer...!


Annelie Pompe -

Från botten till toppen

Annelie tillhör den nya generationen föreläsare. Hon pratar inte bara om hög prestationsnivå och äventyr eller teori.   

Hon menar att det största äventyret sker inombords, inte nödvändigtvis på mt. Everests topp eller fridykandes på 126 meters djup.

Ta ett djupt andetag och följ med på Annelies inspirerande och motiverande föredrag.

Läs Mer


Pär Johansson -

I huvudet på en normalstörd

Trots massivt motstånd från omgivningen startade Pär 1996 Glada Hudik-teatern, en teatergrupp där utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare agerar sida vid sida. Resan har kantats av en mängd mentala omställningar säväl internt som från omgivningen.

Pär är flerfaldigt belönad både som ledare och talare och menar att om alla får uppskattning för vad de kan så skapas växtkraft, såväl hos människor med funktionshinder som i ett multinationellt företag.

 
Läs mer och se filmklipp


Nyhet

Fabian Bengtsson -

Från säljare till Sveriges främsta entreprenör

Fabian Bengtsson började sin bana i familjeföretaget SIBA redan som 13-åring. År 2005 påbörjade han förvandlingsresan som tagit företaget från att vara en traditionell butikskedja till att bli en modern ”omnikanalkedja” med sömlös integration mellan e-handel och butikshandel.

En föreläsning om ledarskap, mod och framåtanda blandat med många skratt. 

*Fabian vann utmärkelsen, "Entrepreneur of the year", 2016 i Sverige. 


Tina Thörner -

Led andra genom att leda dig själv först

Rallydrottningen, Tina har de senaste åren varit en mycket populära föreläsare. 

Tina tar med publiken på en resa till jordens alla hörn och menar att teamets mellan-mänskliga relationer utgör basen för framgång. Medarbetarskap som motiverar och inspirerar börjar hos mig själv!

Vi ringer upp...

Tina - Om livet med världen som arbetsplats

Hej Tina!
Vad roligt det har varit att arbeta så tätt ihop som vi gjort under hösten. Tack för att du varit med och inspirerat som konsult.

-Det är jag som skall tacka. Att arbeta med VD- och chefsnätverket Pnetwork har verkligen varit roligt. Kul och givande att få vara med varje grupp under så många timmar istället för att bara köra en föreläsning. 


Vad är du aktuell med just nu?

-Just nu är jag race Director för världens största globala trafiksäkerhetsprojekt. Vi jobbar med 144 länder där målsättningen är att minska olyckorna och utbilda i smart körning (ecodriving).

- Jag driver även en internationell utbildningsplattform (www.youracademy.com) där en del är öppen och fri för skolor som jobbar med FN,s 17 globala mål. Parallellt med det samarbetar jag i ett körkortsprojekt för kvinnors körkortstagande i Saudiarabien så det blir väldigt mycket resor. Just nu är jag på väg till Geneve motorshow där jag skall träffa bilfabrikanter och mobilityilubbar.

 

Du bor ju i Zurich sedan många år. Nåt extra spännande som hänt dig där?

-Ja, sångerskan, Tina Turner bor ju också utanför Zurich vilket har lett till många roliga förväxlingar vid events, bordsbokningar och annat där jag i förväg uppgraderats till bästa VIP-parkett och personalen tittat frågandes på mig när jag väl kommit dit. 

 

Två sanningar och en lögn om Tina:

  • Nelson Mandela välsignade min rallybil inför Dakarrallyt
  • Jag och den andra, Tina Turner har gjort en intervju ihop i tidningen, Click
  • Jag har sprängt ljudvallen bakom spakarna på ett JAS 39 Gripen

 (svaret får du i nästa nyhetsbrev)


Underhållande föreläsare

Stefan Sauk -

Det handlar om kommunikation

Hur ska jag göra för att få människor att lyssna på det jag säger?

Hur ska jag undvika att bli nervös när jag ska tala inför en publik?

En underhållande och rolig föreläsning med mycket skratt.


Läs mer  Se filmklipp


Jan Bylund -

Våga fråga -Våga vara korkad

Jan Bylund är en av de mest rutinerade komikerna och med sin Norrländska klarsynthet fångar han komiken i vardagssituationerna.

Har bland annat blivit framröstad till Sveriges Bästa Stå Upp komiker av Expressens läsare. Sällan svordomar och alltid ovanför bältet. 


Mindgames 2.0

Lars-Peter Loeld -

Showen som dina gäster aldrig glömmer!

Han vet vad, hur, när och OM du tänker! 
Lars-Peter introducerade Mindgames/mentalism i Skandinavien 1999.

Har sedan dess genomfört över 2000 föreställningar för svenskt och internationellt näringsliv. En interaktiv "tankeväckande" föreställning som förbluffar, inspirerar och får dig att skratta!

Läs mer         Se filmklipp         Se intervju


Underhållning

Gaston -

Underhållning när den är som bäst

Han är flerfaldig svensk och nordisk mästare i magi.

Han har satt världsrekord i jonglering samt förbereder just nu en stor halloween-föreställning på Liseberg. Gaston är en fantastisk underhållare till event och julfest.


Klasse Möllberg -

Välkommen till festen

Vi har arbetet med Klasse vid ett flertal stora och ett antal mindre arrangemang, allt ifrån tyrolerfester till julbord och vi kan bara säga att han är noggrann, väl förberedd och riktigt proffsig.

 

Så låt Klasse ta hand om Er fest så att du i lugn och ro kan luta dig tillbaka och njuta av god mat och få tid att umgås med vänner, arbetskamrater eller kunder.

Läs mer


Peter Eriksson -

Musikunderhållning med stjärnglans

 Peter Eriksson är en mycket uppskattad artist som på ett avslappnat sätt charmar publiken med sina klassiska hits. Peters erfarenhet sträcker sig allt från den lilla till den stora scenen. Hans bejublade Tom Jones-show får

publiken att ryckas med bland glitter och glamour.


Brynolf & Ljung -

Scenshow & Streetmagic

Scenshow

Tillsammans tänjer Peter och Jonas gränserna för hur en magishow ska se ut. Humor och fingerfärdighet blandas i ett högt tempo med storslagna illusioner och effekter. 

Street magic

Street magic är trolleri på nära håll, mitt ute bland gästerna! Peter och Jonas gör nedslag under eventet med fingerfärdig magi som känns i magen. 

Se filmklipp        Läs mer


För bokning ring 0766-290 000 info@talarkompaniet.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.