Newsletter with the latest news. Problem viewing? View it in your browser. Unsubscribe? Click here.

Nyhetsbrev 17/4 2020

Information från klubben

SKÅP.

Från och med igår, torsdag byttes koden på vagnsbodarna.

De som har betalt har fått ett mail med en ny kod. Om ni mot förmodan inte har fått ett mail men har betalt för ert skåp, vänligen kontakta oss på kansliet. 

Ni som inte har betalar skåpavgift blir nu av med ert skåp om ni inte genast betalar in avgiften.

Vi har rätt till att klippa upp låsen och erbjuda skåpen vidare om betalning inte sker omedelbart. Detta är sista påminnelsen. 

(Vi står ej för kostnader av uppklippta lås). 

 

SPELRÄTT/MEDLEMSKAP. 

Vi går mot öppning av banan och säsongen kör igång på riktigt. Ni som inte har betalt ert medlemskap och spelrätt gör det snarast om ni vill kunna boka tider och spela på banan. 

 

FOOTGOLF. 

Vår footgolfbana är nu öppen för säsongen. 

Scorekort och bollar finns på kansliet och betalning sker via swish, kontant eller med kort på kansliet. 

 

RANGEN.

Rangen är öppen, rangekort köps/fylls på på kansliet.

Det går även bra att betala rangeuttag direkt med betalkort vid bollmaskinen. Billigaste alternativet är att köpa kort hos oss. 

 

STÄDDAGAR. 

Lördagen den 25/4 och lördagen den 2/5 är det städdagar på klubben. OBS! i föregående utskick står det fredagen den 25/4 men det är alltså LÖRDAGEN den 25/4 och inget annat. 

Alla som är med på städdagen får tillbaka betald städavgift 300 kr. Detta fixar ni på kansliet i samband med städdagen. Medverkar man på städdagen den 2/5 får man spela på banan efter avslutad städning. Banan öppnar för alla den 3/5.

 

FIXARGRUPPER.

Vi fortsätter med fixargruppen även i år, en frivillig sysselsättning där vi hjälps åt att hålla det fint runt vårt klubbhusområde. 

Nytt i år är också att vi kommer starta en fixargrupp med "banarbete". Där fokus är att avlasta och hjälpa banarbetarna med diverse sysslor runtom banan.

I samband med arbetstillfällena bjuder klubben på fika.  

Är du intresserad av att medverka i någon av dessa grupper, vänligen kontakta oss. 

Vi söker även FADDRAR. Som fadder ska du vara en hjälpande hand till våra nybörjare. Gå ut och spela med dem och hjälpa dem med regler, spelet och få dem att känna sig välkomna på klubben. 

Vid intresse av detta kontakta oss och berätta gärna för oss om du har någon speciell ålder du vill rikta in dig på.

 

 COVID-19.

Vi följer fortsatt utvecklingen kring coronaviruset. Vi följer hela tiden folkhälsomyndigheternas och svenska golfförbundets rekommendationer. 

Just nu gäller det att alla fortsätter tänka sig för, ta detta på allvar och hålla sig hemma om man känner sig sjuk. Tvätta händerna noga och ofta. På kansliet har vi nu satt upp plexiglas för att minska eventuell smittspridning och max 2 personer får vistas inne på kansliet samtidigt. Vi hoppas att ni tar hänsyn och följer detta. 

/www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

instagramhomepage