Ett nyhetsbrev från Colombine Teaterförlag. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Strålande kritik för "Den uendelige historie" på Aarhus Teater


DEN UENDELIGE HISTORIE


DEN OÄNDLIGA HISTORIEN av Michael Ende i Nina Westers dramatisering.

En pjäs om vänskap och kärlek, sorg och saknad och om att förstå sitt eget värde. 

Livet förändras för alltid för Bastian den dagen då han stjäl en bok från ett antikvariat, gömmer sig på skolans vind och börjar läsa. Bastian blir indragen i en magisk värld och plötsligt ligger det förtrollade landet Fantásiens öde i hans händer! 


ANMELDELSER

★★★★★★ WEEKENDAVISEN / “Fantastisk smuk og rørende udgave af Michael Endes gamle bog ... Det er umuligt ikke at sidde med en stor, men god klump i halsen, når det hele slutter. ”

★★★★★★ SCENEKANTEN / “Stykket er en kamp mellem fantasi og virkelighed, som scenografisk set får alt, hvad den kan trække. Den formår at få børn til at måbe og læne sig ind til deres beskyttende forældre. Og mon ikke der også sidder en forælder eller to, der har evnet at overgive sig til fantasien”

★★★★★★ DEN 4. VÆG / “Skynd dig ind og se den, hvis du har lyst til at finde dit indre barn frem og miste jordforbindelsen i en ekstremt gennemarbejdet og vellykket familieforestilling”

8000.DK / “Den Uendelige Historie er den store pakke under træet på Aarhus Teater, den gave dine børn vil elske at pakke ud sammen med dig. Og hvis du er lidt ligesom mig, så vil du også selv elske oplevelsen.”

ÅRHUS STIFTSTIDENDE / “Drengen Bastian bliver totalt opslugt så snart han begynder at læse i 'Den Uendelige Historie'. Det samme gør publikum. Store som små labber vi historien i os [...] Hele rummet - inklusiv salen, hvor publikum sidder - bruges behændigt af de medvirkende, som myldrer frem, popper op og sejler gennem luften med en em af eventyr omkring sig. Udover Hjejle skal især Ashok Peter Pramanik have ros for et nærværende og vågent spil som helten Atreju.”

ISCENE / “Den uendelige historie er fuld af fantasi og håb for fremtiden [...] En fortælling fuld af fantasifulde skabninger, spænding, mod og ikke mindst håb. Den er spækket med visuelle effekter og virkelig fine kostumer [...] der er heller ingen tvivl, når man betragter de mange betagede barneansigter rundt om i salen. Den uendelige historie holder stadig. Både som bog, som film og som familieteater.”

TEATERANMELDELSE.DK / “Som 14- 15 årig læste jeg ’Den uendelige historie’. Mødet med historien igen på Aarhus teater, giver mig lyst til på ny at finde bogen frem og læse den. Måske som godnat historie for min 9 årige dreng, der lige som jeg, var helt vild med forestillingen på Aarhus Teater.”

BØRN I BYEN / “Alverdens effekter, imponerende skuespil og helt igennem genial scenografi, der fanger alle og enhver i salen”

UNGT TEATERBLOD / “Det er en flot fortælling, som rummer alt det, som en god familieforestilling skal. Den tryllebinder børnene, som er opslugte af fortællingen, mens det mere voksne publikum også får lidt at tænke over”

AARHUSUPDATE / “Det er en storslået og visuel teateroplevelse, der er værd at se. Der er humor, gode replikker, tid til eftertanke, kostumer i topklasse og betagende scenografi. Skuespillerne formår at fastholde publikums koncentration, hvilket er en præstation i sig selv, når de fleste i salen er børn”

KULTURKONGEN / “Uendelig fortryllende ...”


Vill du läsa?

Skriv så skickar vi!

Berit, Franka och Ulla


Colombine teaterförlag, Gaffelgränd 1A, SE-111 30 Stockholm, tel: +46 (0)8 411 70 85/+46 (0)8 411 80 85, E-post:info@colombine.se, Hemsida: www.colombine.se

facebookhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du arbetar med scenkonst eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.