Pressinformation från Wexthuset. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkommen till Wexthuset

Skörda året om i odlingstornet Nutritower

Tänk att skörda hemodlade, fräscha godsaker varje dag, året om. Dessutom från en vacker, klorofyllskimrande växtkarusell – ett smycke i köket.

Vi på Wexthuset är glada att presentera en fantastisk nyhet – odlingstornet Nutritower. En smart och fiffig odlingsstation på höjden. Stadiga hjul gör tornet enkelt att flytta omkring.
Med växtlampor, odlingskorgar och cirkulerande vattensystem är odlingen näst intill självgående.

Odlingen sker i flytande näringslösning som cirkulerar. Det ger en snabb odlingstakt med skörd inom bara någon vecka för växtslag som sallat, spenat och kryddörter.

Nutritower är en kanadensisk, patenterad uppfinning som snabbt gjort succé i Nordamerika. Denna enkla odlingsform passar många. I hemmet, på förskolor, lunchrum, restauranger, särskilda boenden och där man önskar en avstressande miljö. Nutritower har också visat goda resultat som ljusterapi.

Behöver vi nämna att barn älskar odlingstornet? Det är spännande att följa utvecklingen från frö till skördeklar planta. 36 svävande odlingskorgar – minst en till varje barn i en klass! Allt fler Nutritowers prunkar på Nordamerikanska skolor från Florida till Alaska. 

Allt ingår för att komma igång – tillsätt bara favoritfrön eller starta med småplantor och sticklingar. Man behöver också komplettera med flytande näring när plantorna börjat växa. 
Här hittar du Wexthusets stora sortiment på över 2 000 frön.

Det mesta prunkar och funkar i odlingstornet. Rötterna stormtrivs i det friska, porlande näringsvattnet.

Alla ingående komponenter är av hög kvalitet med EU:s kvalitetsmärkningar.
Lanseringspris under hela hösten och året ut är 8 290 kr (ordinarie pris 9 290 kr).

Wexthuset är ledande i Skandinavien för att odla inomhus året om med ett stort sortiment växtlampor och odlingsstationer.

Färsk chili och tomater året om är odlarlycka!

Du hittar dessa och många fler smarta produkter som gör odling enkelt och roligt på  www.wexthuset.com. Välkommen på besök och hör av dig om du behöver material som bilder på något annat trevligt från vår trädgårdsbutik.


Vänliga hälsningar

Karin Elmberg

Trädgårdsredaktör, presskontakt.

www.wexthuset.com

karin.elmberg@wexthuset.com

Tfn: 08-22 50 80 /  +46 8 22 50 80

Direct: 070-2929595 / +46 70 2929595


Wexthuset är ett ledande företag inom e-handel för odling och trädgårdsprodukter. Vi har flera egna agenturer från internationella kvalitetsmärken som även återfinns hos våra återförsäljare och partners.

facebooktwitterinstagramyoutubegoogleplus

Vi reserverar oss för felskrivningar och slutförsäljning av våra erbjudanden.

Vi skickar detta till dig som vi tror kan vara intressad av att få nyheter och information från oss. Om du inte önskar fler utskick från oss, klicka här.