Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkommen att utforska Inre hamnens förflutna och framtid!

Fredag 8 december borrar vi djupt ner i marken och flyger fritt i 3D-modeller med Earth Autopsy, en ny visualiseringsapplikation. Anmäl dig här.


Norrköpings resa mot framtiden har börjat. Längst fram i utvecklingens spets finns området Inre hamnen. Med attraktivt läge vid vattnet och på gångavstånd till dagens och morgondagens resecentrum växer en ny del av innerstaden fram. 

Hamnområdet är en viktig del av stadens historia, nutid och framtid. För att kunna bygga framtiden och rena marken behöver vi undersöka det förflutna.
Vad finns under ytan? Nu lanserar vi verktyget Earth Autopsy, ett nytt sätt att visa det vi inte kan se. Med visualiseringstekniken kan vi visa vad som finns i marken, bland annat cyanid och bensen som är rester från det gamla gasverket som framställde gas ur stenkol.


Program fredag 8 december kl 13.00-15.00
13:00 Cnema; Fredrik Wallin, projektledare Inre hamnen, välkomnar och ger en introduktion. 

13:15; Erik Telldén, 3D-samordnare, och Elke Myrhede, specialist markmiljö, från stadsbyggnadsavdelningen fortsätter sedan att berätta om arbetet med Earth Autopsy, hur tekninken kommer till användning för miljöarbetet i Inre hamnen och kan användas i framtida projekt.

14:00 Visualiseringscenter C; utforska Earth Autopsy på egen hand och mingla över en kopp kaffe.

Anmäl dig här!


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.