Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Du får dessa tankepärlor för att våra vägar mötts. Vill du inte ha inspirationen är jag borta på ett klick.
Vänligen Ewa Wigenheim


Vad gör du idag som ditt framtida "jag" kommer tacka dig för?

"Det där förändrade mitt liv", hör man folk säga. Har du någon sådan vändpunkt? Något du exakt kan datera, som förändrade ditt liv? Det behöver förstås inte vara en jordbävning som skakar om tillvaron. Det kan vara något så enkelt som ett beslut som gör att livet byter riktning. 

När det där hände, för jag är säker på att du kan komma på något, vad var orsaken till förändringen? En lycklig, eller olycklig, omständighet? Slumpen? Ett medvetet beslut? Ödet? Tog du själv beslutet eller blev du ett offer för yttre omständigheter?

Vissa saker som omkullkastar tillvaron kan vi inte styra över. Bara hur vi hanterar det vi utsätts för. Men det mesta i vårt liv kan vi ändå kontrollera. Vi kan säga ja eller nej. Fånga möjligheter eller förkasta dem. Ta tag i en situation eller stoppa huvudet i sanden. Vi gör tusentals val varenda sekund och varje val har lett dig fram till den du är idag. Det du gör idag. Där du bor. Din relation. Dina barn. Att inte göra ett val är ju också ett val.

Om du stannar till en sekund och ser på ditt nuvarande liv. Är du nöjd eller vill du mer? Om det är det senare så är det exakt nu, i denna stund, du kan påverka resten av livsresan. 

 

När 1 mars 2018 gryr, vad är annorlunda då mot nu?

- Tjänar du mer pengar?
- Har du mer frihet?
- Har du ett nytt jobb?
- Har du gått i mål med en dröm?
- Har du en ny partner?
- Har du mer lugn och ro i ditt liv?

- Har du gjort dig av med relationer som suger? 
- Eller är allt precis som vanligt? 

Har du ens tänkt på att det är så här? Att det är de valen du gör nu, som formar din vår och nästa år. Du har säkert gjort tusentals planer i ditt liv, men har du gjort din livsplan? Den som gäller dig? Du har ju hela makten i din egen hand. För ingen kan skapa ditt liv, det gör du själv. Det är du själv som för sockerkakan eller cigaretten till munnen, du själv som stannar kvar i en trasslig relation eller väljer att gå, du själv som valt det jobb du jobbar på. Att göra sig själv till ett offer och säga, jag har inget val, är ingen positiv kraft. Vi har alla val och förändrngen börjar i tanken. 

Men att tänka ett bra resultat räcker tyvärr inte, det krävs ett beslut och en handling också. Så vilka val gör du idag, för att skapa det liv du vill ha framöver?

Det är bara de som sätter en lök på hösten som kan plocka en tulpan på våren.

Webbkursen som leder till resultat!

I mars lanserade jag denna webbkurs. Nu har jag hjälpt hundratals människor, som varit kloka nog att gå kursen och välja sig själva, till inre klarhet. Det kan du ockskå få.  T o m 1 nov erbjuder jag 50% rabatt på kursavgiften. Testa första modulen och alla livslektioner i sju dagar. Dags att göra slag i saken och satsa på dig själv. Gå och läs och se om innehållet talar till dig. 

50% oktobererbjudandet


Populärt webinar i repris - titta direkt!

Under hösten har jag flera gånger sänt ett gratis webinar. 6 sätt att lära dig veta vad du vill. Det har blivit så populärt och efterfrågat att jag nu sänder det i repris och du kan se det direkt.  Avsätt 25 minuter för att se hela webinaret. Annars missar du värdefull information och en gåva. 


Boka stresshantering till företaget!

Mental återhämning och kontorsmeditation är en av nycklarna för att stoppa den galopperande stressen på jobbet. I denna föreläsning  och workshop för företag lär jag ut metoder till yrkesverksamma som inte har tid. Se när videon när jag lär Peter Jihde och Soraya Lavasani kontorsmeditation i TV4. Detta är den bästa HR insats ni kan göra.


Detta nyhetsbrev är från Ewa Wigenheim - Professionell Livscoach.

Föreläsningar, webbkurser, retreater, livscoachning
Jag hjälper människor att få en djupare mening med livet, bli hela inifrån och ut och vara sitt sanna jag. Livets äkta värde ligger inte i vad vi gör, utan i vem vi är. För när vi är den vi vill vara, blir vi också bra på det vi gör. www.wigenheim.se.
Läs om min livsresa i min bok "Från ABBA till munkarna i Laos".

Du får detta nyhetsbrev för att våra vägar någongång mötts. Vill du inte ha mer livsinspiration är jag borta på ett klick. Avprenumerera här.