Newsletter with the latest news. Problem viewing? View it in your browser. Unsubscribe? Click here.

Nyhetsbrev 

Här kommer lite information från klubben

 

1. Kansli.

Vi är från och med 1/3 bemannat på kansliet måndag till fredag 08.00-16.00 (Vi kan under denna tid vara ute på kundbesök, ring gärna innan ni kommer ut och se så att vi är på plats).

 2. Betala ert medlemskap.

Vi vill påminna er som inte betalat in ert medlemsskap att göra det. Gör det genom att betala den faktura som ni fått hem via post alternativt kom ut till oss på kansliet och betala. 

Snart drar säsongen igång och vi ser fram emot en ny golfsäsong med er!

3. Skåp.

Vi håller på att inventera alla skåp. Ni som inte har betalat er faktura ännu och vill behålla ert skåp måste kontakta oss eller betala kostnaden för skåpet. 

Hör vi inget ifrån er innan 31/3 så ser det som ledigt.
Under april kommer vi att byta kod på dörrarna och den nya koden kan hämtas av oss på kansliet om skåpavgiften är betald. Har vi inte fått betalning för skåpen så kommer vi även att klippa upp låsen till de skåp som inte är inbetalda under maj månad.
(Vi står inte för kostnader för uppklippta lås).

4. Spela golf i vår studio/simulator.

På förstasidan på vår hemsida finns en länk till vårt bokningssystem för att boka tid för golfspel i studion. Välkommen att boka tid. 

 

 

KNUT NYLUNDS MINNESFOND

Knutte Nylund verkade som ordförande i Mora Golfklubb 1995-2004

Knutte var mycket engagerad i sitt ideella arbete för att utveckla klubben. Bl.a. byggnationen av restaurangen där Knutte var drivande att genomföra byggnationen på ideell väg.

Vid klubbens årsmöte i november 2019 beslöt medlemmarna att bilda en minnesfond till Knuttes minne. Utdelningen av fonden skall oavkortat gå till junior och ungdomskommittén.  

Fondens bankgiro är 5448-5271.

Har ni frågor eller funderingar kontaka oss: 

info@moragk.se

0250-59299

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

instagramhomepage